نوشته شده توسط : mj

مرورگر اپرا از جمله مرورگرهایی است که در مقایسه با کروم و فایرفاکس کاربران کمتری را به خود اختصاص می‌دهد، اما اغلب کاربرانی که از آن استفاده می‌کنند از عملکرد آن رضایت زیادی دارند و با تعصب بسیاری از امکانات و ویژگی‌های آن دفاع می‌کنند.

این مرورگر در برخی موارد امکاناتی را در خود جای می‌دهد که پس از گذشت ماه‌ها در دیگر مرورگرها اضافه شده یا توسط افزونه‌ها در مرورگرهای دیگر قابل استفاده خواهند بود که یکی از این امکانات قابلیت پرش به بالای صفحات هنگام وبگردی است.

 

امروزه هنگام مشاهده بسیاری از سایت‌ها پس از اسکرول کردن به پایین صفحه گزینه‌ای برای پرش به بالای صفحه در همان سایت در اختیار شما قرار می‌گیرد و چنانچه در طراحی یک سایت این گزینه وجود نداشته باشد برای بازگشت به ابتدای محتوا باید از اسکرول به سمت بالا کمک بگیرید، اما این قابلیت در مرورگر اپرا برای همه سایت‌ها قابل استفاده است و نکته جالب‌تر آن‌که در اپرا می‌توانید پس از برگشت به ابتدای صفحه مجددا به موقعیت قبلی صفحه نیز بازگردید.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

تبلیغات کلیکی از جمله مدل های متداول تبلیغات آنلاین است. با توجه به افزایش استفاده از اینترنت و هم چنین تلفن های هوشمند یکی از بهترین راهکارها برای شناخته شدن برند استفاده از تبلیغات آنلاین مانند تبلیغات کلیکی است. در سال ۲۰۱۴ تبلیغات کلیکی حدودا ۴۵ میلیارد دلار از ۶۶ میلیارد دلار کل درآمدهای گوگل را به خود اختصاص داده است و این مبلغ در سالهای بعد بیشتر نیز شده است. 

 

تبلیغات کلیکی (pay per click یا PPC ) به روشی در تبلیغات آنلاین گفته می شود که شما تبلیغ خود را توسط سرویس دهنده این نوع تبلیغات در سایت و یا اپلیکیشن قرار داده و به ازای کلیک و توجه کاربران به تبلیغ و محصول خود مبلغی را پرداخت می کنید.

 

اصولاً موتورهای جستجو گزینه ای برای ارائهء به وب سایت ها جهت بازاریابی اینترنتی و تبلیغات به نام “تبلیغات کلیکی” دارند. بسیاری از موتورهای جستجوی بزرگ این نوع خدمات را ارائه می کنند. تبلیغ کنندگان، تبلیغات کوچک خود را در صفحهء نتایج موتورهای جستجو بر اساس عبارات و کلمات کلیدی خاص قرار می دهند. اگر چه شما بابت قرار گرفتن این تبلیغات هزینه ای پرداخت نمی کنید، اما موتورهای جستجو به عنوان هزینه تبلیغات وب سایت به ازای هر کلیک بر روی تبلیغات شما مبلغ دریافت می نماید. به همین دلیل نام این خدمات”تبلیغات کلیکی” گفته می شود. توجه داشته باشید که این روش با روشهای رایگان دیگر مانند بهینه سازی موتورهای جستجو که برگرفته از دیگر متد های تبلیغات است، متفاوت می باشد.

 

حال این روش “تبلیغات کلیکی” چگونه عمل می کند؛ آن هنگامی که شخصی در موتور جستجو سوالی می پرسد، مانند ” چگونه…….کار می کند؟” و یا ” چگونه می توانم……. را انجام دهم؟” سپس اگر کلمه مورد نظر در سوالات مطرح شده، مشابه کلمه کلیدی و یا عبارت کلیدی موجود در وب سایت شما بود، تبلیغات شما نمایان خواهد شد. درخواست تبلیغات خود را برای رسیدگی باید عنوان نموده تا اعمال شود و پس از آن هزینه تبلیغات شما به ازای هر کلیک توسط موتورهای جستجو برای شما ارسال خواهد شد.

 

تبلیغات کلیکی در گوگل, تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی یا PPC در واقع پرداخت مبلغی به‌ ازای هر کلیک است

  

چرا تبلیغات کلیکی داشته باشیم؟

تبلیغات کلیکی به شما امکان می دهد در حجم وسیعی محصول و برند خود را در دید مخاطبین قرار دهید. در این راستا اینکه مخاطبین تبلیغات شما همان کسانی باشند که به محصول شما علاقمندند و یا نیاز دارند، نیز نکته مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

در تبلیغات کلیکی بازدید از تبلیغات شما رایگان است و شما مبلغی را بابت دیده شدن توسط کاربران پرداخت نمی کنید و در صورت کلیک بر روی تبلیغ به ازای هر کلیک مبلغی را پرداخت می کنید. این روش تبلیغ به شما کمک می کند حتی با بدون پرداخت نیز دیده و شناخته شوید.

هم چنین این روش تبلیغات، مرتبط بودن محتوای آنها با برنامه ای که در آن نشر می شود، تاثیرگذاری خوبی برای بازاریابی برند شما خواهد داشت.

 

تبلیغات کلیکی در گوگل, تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی از جمله مدل های متداول تبلیغات آنلاین است

  

دلیل اهمیت تبلیغات کلیکی در بازاریابی دیجیتالی چیست؟

تبلیغات کلیکی به‌سرعت ترافیکی را برای وبسایت شما ایجاد می‌کند. بسیار ساده است، اگر به‌اندازه‌ی کافی هزینه کنید، جایگاه نخست را به‌دست خواهید آورد و مشتریان بالقوه نیز کسب‌ و‌ کار شما را قبل از کسب‌و‌کارهای دیگر می‌بینند. اگر مردم عبارات کلیدی را جستجو کنند که برای آنها پیشنهاد قیمت داده‌اید و شما نیز آگهی خوبی نوشته باشید، از همان لحظه‌ی فعال‌شدن آگهی، کلیک‌هایی را دریافت خواهید کرد. بنابراین تبلیغات کلیکی به‌سرعت به‌نتیجه می‌رسد.

 

در بعضی سیستم‌ها مانند Google AdWords می‌توانید ترافیک هدفمندی را ظرف چند دقیقه پس از بازکردن حساب کاربری خود ایجاد کنید. به‌علاوه تبلیغات کلیکی به‌سرعت قابل تغییر و اصلاح است. در بازاریابی با استفاده از موتورجستجوی ارگانیک یا شکل‌های دیگر تبلیغات، باید هفته‌ها یا ماه‌ها منتظر بمانید تا رفتار مخاطبان تغییر کند، ولی اغلب تبلیغات کلیکی را می‌توانید ظرف چند ساعت یا چند روز تغییر دهید. با استفاده از این ویژگی به‌راحتی می‌توانید با تغییر شرایط بازار و علایق مشتریان سازگاری پیدا کنید.

 

در تبلیغات کلیکی می‌توانید هزینه‌های پایینی بپردازید. گاهی می‌توانید واژه‌های کلیدی مرتبطی را پیدا کنید که قیمت پیشنهادی بهترین جایگاه برای آنها بسیار پایین و مناسب است. این واژه‌های کلیدی، عبارات طولانی و بسیار خاصی هستند که هرکسی به آنها توجه نمی‌کند و درواقع عبارات جستجوی طولانی و بلندی هستند. درصورت استفاده از واژه‌های کلیدی طولانی، تبلیغات کلیکی گزینه‌ی ایده‌آلی است، زیرا می‌توانید ترافیک بسیار هدفمندی را برای وبسایت خود ایجاد کنید و فقط بخشی از هزینه‌ای را بپردازید که برای روش‌های دیگر تبلیغات می‌پردازید.

 

تبلیغات کلیکی, کسب درامد از تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی به‌سرعت ترافیکی را برای وبسایت شما ایجاد می‌کند

 

اهداف و رویکرد های تبلیغات کلیکی در کسب و کار

معرفی محصول یا سرویس

با تبلیغات کلیکی می توانید محصولات یا سرویس های خود را به مخاطبین خود معرفی کنید.مخصوصا در صورتی که تبلیغات شما در سایت یا اپلیکیشن هایی که متناسب با محتوای آنان مشتریان بالقوه شما به آنها مراجعه می کنند ، قرار داده شود، می توانید مشتریان جدیدی را به استفاده از محصول خود جلب کنید.

 

افزایش فروش

با قرار دادن لینک دانلود اپلیکیشن و یا صفحه اطلاعات فروش خود در تبلیغات کلیکی می توانید مشتریان بالقوه را به مشتریان بالفعل تبدیل کنید. هم چنین استفاده از تبلیغات کلیکی می تواند یادآوری خوبی به مشتریانی که از محصول شما استفاده کرده اند، به مراجعه مجدد برای خرید و استفاده از محصولات شما باشد.

 

آگاهی از برند (Brand Awareness)

حتی اگر مخاطب بر روی تبلیغ شما کلیک نکند، مشاهده تبلیغ باعث آشنایی بیشتر کاربران با برند شما می شود. این اولین و مهم ترین قدم در برندسازی کسب وکار شماست و با برندسازی است که می توانید جایگاه خود را در صنعت خود پیدا کنید.

 

چگونه می‌توانید کمپین تبلیغات کلیکی موفقی را مهندسی کنید؟

از طریق توجه بیشتر به تبدیل به جای تعداد کلیک‌ها. شما باید ۵ قانون زیر را در نظر داشته باشید:

۱. نرخ تبدیل را رهگیری کنید

۲. مبلغی را که برای تبلیغات کلیکی هزینه می‌کنید، مدیریت کنید: بودجه‌ی معقولی را تعیین کنید

۳. واژه‌های کلیدی مرتبط را پیدا کنید: استفاده از استراتژی واژه‌های کلیدی طولانی

۴. نوشتار خوب را نادیده نگیرید

۵. به‌دنبال افزایش کیفیت باشید

 

سایت تبلیغات کلیکی, تبلیغات کلیکی گوگل

 تبلیغات کلیکی 

  

یک مثال کوتاه:

در واقع مدیریت خوب تبلیغات کلیکی نیز نوعی هنر است. در اینجا نمونه‌ای از یکی از آگهی‌های گوگل را ارائه می‌دهیم. این آگهی برای دستیابی به نتایج بهتر ویرایش شده است. آگهی اولیه به‌صورت زیر بود:

 قطعات دوچرخه‌ی ارزان

همین امروز آنلاین سفارش بدهید

این آگهی عملکرد خوبی ندارد و رنکینگ، میزان کلیک و نرخ تبدیل آن بسیار ضعیف بود. می‌پرسید چرا؟ به ۳ دلیل:

اول، این آگهی بسیار کلی است. کسی که در گوگل به دنبال یک قطعه‌ی دوچرخه می‌گردد، به احتمال زیاد برای قطعه‌ی خاص موردنظر خود جستجو می‌کند، نه وبسایت‌هایی که همه چیز می‌فروشند.

دوم، گزاره‌ی ارزش این آگهی قوی نیست، زیرا تمام شرکت‌هایی که در گوگل تبلیغ می‌کنند، می‌توانند سفارشات مشتریان را همان روز و به‌صورت آنلاین دریافت کنند.

سوم، این آگهی برای عبارات جستجوی مورد استفاده برای یافتن آن، بهینه نشده است.

آنها حدود یک دلار در هر کلیک برای رنک یک پرداخت می‌کردند و با ۸۰۰ کلیک در روز و کمتر از ۱٪ نرخ تبدیل، میانگین سود هر سفارش آنها ۶ دلار بود. با وجود شرایط زیر، آنها هیچ شانسی برای رسیدن به سودآوری نداشتند:

 

نرخ کلیک: ۱٪

نرخ تبدیل: ۱٪

تعداد کلیک در روز: ۸۰۰

۸۰۰ دلار هزینه در روز = یک دلار برای هر کلیک × ۸۰۰ کلیک

(۱۰۶٪ بازگشت مبلغ هزینه‌شده برای آگهی) ۴۸ دلار سود در روز = ۶ دلار × ۸۰۰ × ۰٫۰۱

این شرایط اصلا خوب نیست. برای اصلاح این آگهی، ۴ آگهی جدید ایجاد شد که هرکدام بر یک ترکیب یا گروه واژه‌ی کلیدی تمرکز داشت:

قطعات کامپانیولو

مجموعه‌ی کامل، تحویل یک‌روزه!

مجموعه اجزای شیمانو اس‌تی‌آی

تحویل یک‌روزه برای شیمانو دورایس.

لاستیک‌های مسابقه‌ای توبولار

قاره‌ای، میشلین، تحویل یک‌روزه!

روغن‌دنده‌ی فیل‌وود

قوطی‌ها و جعبه‌های ۳۲ اونسی، تحویل یک‌روزه!

 

هریک از این آگهی‌ها دارای یک ترکیب واژه‌ی کلیدی (در عنوان) است که طبق بررسی انجام شده، بیش از ۵۰ بار در روز جستجو می‌شوند. در زمان نمایش این آگهی‌ها، رنک شماره‌ی ۳ برای هر آگهی، ۱۵ سنت برای هر کلیک یا کمتر هزینه داشت. ظرف چند روز عملکرد آنها به‌صورت زیر بود

منبع



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

کاربران جیمیل اکنون این شانس را یافته اند که با چند کلیک ساده inbox جدید جیمیلشان را امتحان کنند.

زمزمه این بازطراحی جیمیل قبلا در کنفرانس Google IO به گوش رسیده بود، و اکنون جیمیل جدید برای کاربران غیرتجاری در دسترس قرار گرفته است.

این راهنما کسانی ارائه شده که مایلند این بازطراحی inbox جیمیل را مورد استفاده قرار دهند.

 

 چگونه از طراحی جدید جیمیل استفاده کنیم؟

مراحل ساده ای برای بهره مند شدن از جدیدترین ویرایش جیمیل پیش رو دارید.

ابتدا باید وارد اینباکس جیمیلتان شوید. سپس در گوشه بالا سمت راست پنجره روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید. در منوی کشویی قاعدتا مشاهده می کنید که دکمه اول جدید است(Try the new Gmail).

حالا دکمه ای را که می گوید «جیمیل جدید را امتحان کنید» فشار دهید.

 

 ورود به جیمیل, باز کردن جیمیل

امکانات جدید جیمیل

 

ویژگی های این جیمیل جدید چیست؟

این بازطراحی جدید جیمیل چند قابلیت جدید و چند رنگ مضاعف را برای اینباکس شما با خود به همراه آورده است. از جمله این قابلیتها تغییرات فوق العاده کیفیت زندگی است.

یکی از این تغییرات ظریف در این طراحی مشخصا این است که صفحه طراحی یکدست‌تری پیدا کرده است. میله جستجو در بالای اینباکس دیگر خارج از محلش به نظر نمی رسد، چرا که اکنون شفافیتی دارد که هر آنچه در پس زمینه باشد را هم می توانید ببینید.

 

برگه های Primary، Social و Promotions در بالای اینباکس اکنون به شکلی مرتب بر روی لیست ایمیلها جای گرفته اند. در جائی که ایمیلهای شما قرار می گیرند، گوگل رنگ بیشتر و دسترسی آسان به پیوستها را اضافه کرده است. ایمیلهای خوانده نشده هایلایت روشنتری نسبت به گذشته دارند، و ایمیلهای انتخاب شده اکنون هایلایت آبی می شوند.

در نمای پیش‌فرض، ایمیلهایی که پیوست دارند نشان خواهند داد که آن پیوست‌ها واقعا چه هستند، و شما می توانید بدون وارد شدن به ایمیل مستقیما آنها را باز کنید.

 

گوگل همچنین آیکن‌هایی را برای برچسبها برای انواع مختلف ایمیل (Inbox، Starred، Important، Sent و بقیه) افزوده است. حتی یک نوع جدید در دسترس قرار گرفته است: Snoozed. در ادامه به این قابلیت نیز خواهیم پرداخت.

 

دکمه های جدید جیمیل

علاوه بر طراحی، گوگل برخی ابزارها و تغییرات مفید را نیز افزوده است تا استفاده از جیمیل بهتر شود.

همانگونه که ذکر نمودیم، گوگل اکنون به شما اجازه ساکت شدن موقت (snooze کردن) ایمیلها را خواهد داد، تا بعدا که امکان پاسخگویی برایتان فراهم شد به شما یادآوری کند. یک دکمه جدید snooze برای استفاده از این قابلیت وجود دارد، و در جایی راحت در کنار دکمه های Archive، Delete و Mark as unread/Mark as read قرار گرفته است.

 

 ورود به جیمیل, باز کردن جیمیل

باز کردن جیمیل

 

اکنون اگر شما ماوستان را روی یک ایمیل ببرید، چهار دکمه ذکر شده در سمت راست ایمیل نمایش داده خواهند شد. این باعث خواهد شد که تعامل با آیتم‌ها در اینباکس سریع‌تر شود، چرا که نیازی نخواهد بود که ایمیل را انتخاب نموده و سپس ماوستان را به بالای صفحه ای ببرید که این دکمه ها قبلا در آنجا قرار داشتند.

 

دکمه جدید دیگر در سمت راست اینباکس جیمیل جدید قرار دارند، و امکان دسترسی سریع به Google Calendar، Google Keep و Tasks را برای شما فراهم می آورند. ابزارهای بیشتری را نیز می توان به آنجا افزود، مثلا Asana for Gmail.

 

 ورود به جیمیل, باز کردن جیمیل

 

قابلیت پاسخ های هوشمند گوگل (Google Smart Replies) نیز اضافه شده است. برای برخی از ایملها، بالای دکمه Reply، می توانید چند پاسخ ساده را ببینید که می توانید برای پاسخدهی سریع و مختصر به ایمیلها انتخاب کنید. در حال حاضر این ویژگی برای پاسخهای کوتاه و تشکرها بهترین راهکار است.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

# نخست در مورد سئو بخش بندی و برچسب؟
وقتی از دسته بندی ها و برچسب ها به طریق راستی بهره‌گیری کنید، میتوانید از آنها برای درمان سئوی سایت به 3 شکل کاربرد کنید:

لینک های داخلی کمک میکنند الی خزنده های موتورهای جستجو محتوای مربوط به هم داخل وبسایت شما را پیدا کنند، به عبارتی، به گوگل و بینگ فرمان میدهد تا محتوای کل وب سایت شما را ایندکس کرده و تمام پست های شما را در نتایج جستجو قرار دهند، پس برای سئو درونی سایت مفید هستند
نام برچسب ها و تقسیم بندی های وبسایت شما، یک انکر تکست در لینک سازی محسوب میشوند، که به موتور جستجو هم صراحتا اعلام میکنند محور وبسایت شما چیست. این مورد به شما کمک میکند لغایت رتبه محتوای خود را برای آن کلمه های کلیدی بار ارزش افزایش دهید.
پست های دوست داشتنی و داغی که لینک های مترادف می سازند، از دسته بندی ها و برچسب ها برای لینک شدن به دیگر پست ها کاربرد میکنند، که به محتوای وبسایت شما کمک میکنند بخت اکثریت در رتبه بندی نتایج موتور جستجو داشته باشند.
2# بخش بندی ها دقیقا چه هستند؟
تا قبل از انتشار نسخه 2.3 وردپرس، دسته بندی ها فقط برای سازمان دهی نوشتجات در وردپرس بودند، بنابراین شما الی پیش از اینکه از آنها بشنوید از آنها کاربرد می کردید. در اصل، شما نمیتوانید حتی یک پست را بدون تقسیم بندی منتشر کنید (حتی پست های تقسیم بندی نشده هم بخش بندیِ “دسته بندی نشده” خویش را دارند).

این جریان ولی تغییر کرد، نگاه کارآزموده های سئو به دسته بندی ها بیشتر معطوف شد و با افزایش قابلیت های سئو در وردپرس، سئوکار ها تصمیم گرفتند بهتر از آن بهره‌گیری کنند.

خب مجدد میپرسیم که دقیقا هدف بخش بندی ها در سئو چیست؟

دسته بندی ها برای گروه بندی عناوین مثل است، مواردی که مشابه هم هستند مثل فصل های یک کتاب.

پلتفرم مانگو عنوان فصل کتاب برای خواننده مشخص میکند که این فصل و عناوین و حوادث داخل آن مختص این فصل است، و البته کل عناوین یک فصل در کتاب کاملا با هم پیوسته هستند. و این ساختار کلی همه کتاب هایی است که حائز عناوین گوناگون و فصل های چندگانه هستند. اگر نویسنده کتاب بخواهد آرایش فصل ها را تغییر دهد یا آنها را حذف کند، ساختار کلی کتاب دسخوش تغییر خواهد شد، و البته شاید همه حکایت کتاب تغییر کند. البته احتمالاً احتیاج داشته باشید اثناء رشد وبسایت و گسترش بیشتر بخش بندی های فرعی و حقیر به تقسیم بندی های اصلی اضافه کنید که به آنها زیر بخش هم میگویند.

بذارید یک وبلاگ سلامتی را نمونه بزنیم. اگر شما یک تارنگار جامع رو ارائه میکنید، شما میتوانید دسته بندی های خودتون رو از بین گویه های اصلی سلامتی برپایی کرده یا برگزیدن کنید: تمرینات، تغذیه، انگیزش و … . شما میتوانید پایین تقسیم های خودتون رو به هر کدوم که میخواهید اضافه کنید، مثلا (سبزیجات زیردسته تغذیه و …) اما قوانینی وجود دارند که بهتر است در دستور کار پیمان دهید:

دسته بندی ها فقط برای نوشتار و پست قابل استفاده هستند اما در فیش ها نمیتوانید از آنها بهره‌گیری کنید.
هر پست باید به یک دسته بندی الصاق شود (گاهی موارد نیاز است که در دو دسته بندی الصاق شود ولی توصیه میشود اینکار را نکنید)
از محدوده یک دسته بندی برای بیشتر پست ها بهره‌گیری کنید
دسته بندی های وبسایت شما نباید برای موضوعاتی برپایی شوند که مبحث مورد عقیده آن ها موقتی یا زودگذر باشد، بلکه شما باید برای موضوعات اصلی که همش مورد بحث هستند و کاربران به دنبال اطلاعات در آن ها هستند، بخش بندی ایجاد کنید.
در زمینه توسعه دهندگی و اشاعه وبسایت، شما باید از آنگونه بندی ها در زیردسته بندی ها و زنجیره مراتب و بخش های گوناگون وبسایت کاربرد کنید. شما میتوانید تقسیم بندی ها را در این تقدیر از وبسایت وردپرس خویش برپایی کنید.

 

نام

از نامش مشخص است، در اسم دسته بندی های خود اسم های کوتاه و ویژه استفاده کنید، اسم های کوتاه که به راحتی در ذهن کاربر هم قرار میگیرند و پذیرفته میشوند.

نامک

این همان پیوند یگانه یا آدرس URL اسم تقسیم بندی است. این مورد در آرشیو احزاب و البته آدرس نوشتجات پیدا میشود، البته به شرطی که از پیوندهای سفارشی کاربرد کنید.

مادر

شما میتوانید یک زیردسته ایجاد کنید، کافیست برای آن بخش بندی دیگری به عنوان مادر برگزیدن کنید. اگر آن را روی “none” پیمان دهید، این خود یک بخش بندی ردیف بالا خواهد بود.

توضیحات

این سرنوشت همان جایی است که توضیحات دسته بندی پیمان میگیرد، اگر میخواهید برای تقسیم بندی های خود متنی اضافی بنویسید، اینجاست. ولی به طور پیشفرض نمایش داده نمیشوند، اگرچه برخی قالب های وردپرس آن را نمایش میدهند. شما میتوانید هر تعداد دسته بندی که میخواهید ایجاد کنید، ولی هر چه کمتر بهتر.

البته اگر در تارنگار خویش از دو جین یا دوازده تقسیم بندی اغلب دارید، محتوای شما آنطور که میخواهید احتمالاً نتواند متمرکز باشد. گوگل شاید بخواهد اعداد کبیر دسته بندی های یک تارنگار را به عدم تمرکز معنی کند. کسی چه میداند. این پیشه شما، دریافت رتبه ای که محتوای شما لایق آن است را دشوار تر میکند و شانس اقلیت برای محتوای وبسایت شما قرار میدهد. و یه علت سایر اینکه، چرا شما باید بخواهید این کل تقسیم بندی داشته باشید، باید در انتخاب یا برپایی تقسیم بندی های وبسایت خود کمال دقت را داشته باشید، حتی اگر زمانی بخواهید دسته بندی را تغییر دهید یا دسته بندی یک نوشته را بردارید باید این موضوع را در عقیده داشته باشید که در آدرس URL پست وبسایت، آدرس دسته بندی هم وجود دارد و این شدنی است باعث برپایی فیش های 404 زیادی شود.

3# برچسب ها دقیقا چه هستند؟
برچسب ها برای تولید جزئیات ویژه نوشته استفاده میشوند، البته یک لینک پست مرتبط هم در تارنگار به حساب می آیند. و همین علت تعدد برچسب های یک نوشتار است (در سنجش با تقسیم بندی ها). برچسب ها همانند صفحه بندی یک کتاب هستند، یک لیست پیوسته دار از عناوین ویژه نسبت به جلدی که کتاب دارد.
و البته وقتی یک سوژه در فهرست باشد، یعنی در بیشتر قسمت های کتاب آمده است، و اضافه کردن یا حذف کردن آن از صفحه بندی کتاب، خط محور کتاب را تغییر نمیدهد یا ساختمان کتاب را دستخوش تغییر نمیکند.

 

خب بذارید برگردیم سراغ نمونه اول، همون وبلاگ سلامتی که شروع کردیم. برچسب های شدنی و معقول برای تناسب اندام، تحرک، سلامتی، سلامت اعضا و … باشد. شما باید برچسب ها را به بهترین شکل ممکن، خاص، پسندیده و البته اختصار بنویسید.

به یاد داشته باشید که برچسب های نمونه ما فقط مثال بوده و اگر کمک میکنند به کارگیری آنها هم اختیاری است. شما میتوانید برای سلامتی برچسب های دیگری بهره‌گیری کنید. اما شما باید زمانی از آنها بهره‌گیری کنید که به ارزش وبسایت شما اضافه میکنند. در این جا تعدادی از قوانین مربوط به برچسب ها را یادآوری میکنیم لغایت معیار پیشه شما باشند:

سعی کنید هیچ کدام از مقالات شما اغلب از 5 برچسب نداشته باشند. توجه: شما میخواهید آنها را برای کاربران ساده و روشن کنید لغایت آن چه را که دقیقا به دنبالش هستند پیدا کنند. از برچسبی که تنها میتواند برای یک پست استفاده شود بهره‌گیری نکنید (برچسبی عمومی تر استفاده کنید نه تخصصی). برای بخش بندی های خود برچسب های مخصوص تری بسازید، دقت کنید که اگر از چند برچسب برای نوشته های خود استفاده کنید که در بخش بندی های گوناگون و متفاوتی پیمان دارند در این چهره با این شغل خویش اوضاع را بیشتر از پیش پیچیده تر کرده اید.

اگر از برچسب های لاتین بهره‌گیری میکنید، کوشش کنید همه کاراکتر ها کوچک باشند، اگر از برچسب های عربی کاربرد میکنید کوشش کنید با الفبای پارسی اینکار را اتمام دهید و اِعرابی برای کلمات برچسب ها نداشته باشید. برچسب ها خودشون بست و یک بعدی هستند، و این یعنی اینکه شما نمیتوانید یک سلسله ساختار با برچسب ها بسازید و زیربرچسب داشته باشید.

دسته بندی ها و برچسب ها در وبسایت به هدف استفاده رک و راست هستند. وقتی تفاوت بین برچسب و تقسیم بندی را دریافتید و ارزش هرکدام را در جای خود دانستید. بخش بندی ها و برچسب های وبسایت شما، حاضر هستند که تعامل شما با کاربران را بهبود بخشند (دسته بندی سپس برچسب ها) و البته مهره های مهمی در سئو هستند. پس کار خود را در این مورد شروع کنید، حال میتوانید بهترین تئوری های خویش را برای برچسب و تقسیم بندی مطالب وبسایت روی کاغذ بنویسید. سپس تحقیقات خویش را کامل کرده و بهترین ها را برگزینید.



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

وای‌فای امن و ناامن

بیشتر روترهای وایفای به طور پیشفرض در وضعیت امن قرار گرفته‌اند، به همین خاطر وقتی به هر لیستی از هات‌اسپات‌های وایفای مجاور نگاهی بیاندازید یک علامت قفل در کنار همه شان خواهید دید.

با این وجود، برخی از روترها وایفای «باز» یا ناامن دارند که باعث می شود هر کسی بتواند به آنها متصل شده و از اینترنتشان بدون پسورد استفاده نماید.

ولی از کجا می توانیم بفهمیم که چه کسی به وایفایمان متصل است؟

 

از صفحه ادمین روترتان استفاده کنید

بهترین (ولی نه آسان‌ترین) راه، لاگین در روتر و استفاده از رابط آن برای بررسی این است که چه دستگاه‌هایی در حال حاضر به آن متصل شده اند.

می توانید این کار را از طریق گوشیتان انجام دید، ولی بهتر است از یک PC یا تبلت که صفحه بزرگتری دارد استفاده کنید زیرا بیشتر روترها برای استفاده با گوشی بهینه سازی نشده اند.

 

لاگین و اتصال به روتر

در نوار آدرس مرورگر وب خود، نشانی 192.168.1.1 را تایپ نموده و کلید Enter را بزنید.

گفتنی است که بیشتر روترها با این آی‌پی کار می کنند، ولی برخی نیز از آدرس دیگری استفاده می کنند که البته این آدرس قاعدتا بر روی برچسبی روی روتر چاپ شده و یا در داخل راهنمای روترتان ذکر شده است.

 

با وجود تفاوت در روترها، همه آنها قاعدتا گزینه ای برای دیدن همه دستگاههای متصل شده دارند.

بدیهیست که شما به آنهایی که از طریق وایفای متصل شده‌اند علاقه مند هستید، به همین خاطر آن گزینه را انتخاب نموده یا تلاش کنید که آن لیست را برای نشان دادن فقط دستگاه‌هایی که به صورت بی‌سیم متصل می شوند فیلتر کنید.

 

به عنوان مثال، در  BT Smart Hub شما می توانید روی My Devices  در صفحه اصلی(192.168.1.254)  و سپس بر روی اتصال های وایرلس کلیک کنید.

 

مدیریت شبکه وای فای, نحوه اتصال وای فای

  مدیریت شبکه وای فای

  

وقتی این لیست را دیدید، احتمالا سه جور اطلاعات را برای هر دستگاه خواهید یافت:

- IP آدرس (مثلا 192.168.1.17)

- MAC آدرس (مثلا EF-34-4D-9A-FE-36)

- نام هایی که برای شما آشنا و مورد تاییدتان هستند(مثلا Arthurs-iPhone)

 

توجه داشته باشید که برخی از روترها لیستی از همه اتصال هایی که در گذشته برقرار شده اند را نشان می دهند، نه فقط اتصال های اخیر. این بدان معناست که اگر لیست گوشیهای افراد دیگری را هم دیدید که در حال حاضر در حال اتصال به روتر شما نیستند جای نگرانی نیست.

آنچه در واقع به انجام آن نیاز دارید لحاظ نمودن همه دستگاه های وایفای این لیست است، که برخی از آنها ممکن است نام های آشنا برای شما نباشند.

 

تغییر پسورد

اکنون با یک راهکار ساده،‌ یعنی با تغییر گذرواژه وایفایتان، می‌توانید مانع از دسترسی دیگران در آینده به آن شوید، و بدین ترتیب شبکه خود را امن سازید.

 

با استفاده از فیلترینگ مک آدرس مانع از استفاده افراد از وایفایتان شوید.

یک MAC address یک نشانگر منحصر به فرد برای هر دستگاه وایفای(و همچنین دستگاه هایی که از شبکه سیمی استفاده می کنند) است.

عملا همه روترها برای شما امکان ایجاد یک «لیست سفید» از مک آدرس‌ها را فراهم می آورند، و در واقع تنها به کسانی که در این لیست هستند اجازه متصل شدن به روتر را می دهند.

 

یافتن یک مک آدرس ممکن است به روشهای مختلفی امکانپذیر شود: ممکن است روی برچسب دستگاه ذکر شده باشد، و یا ممکن است لازم شود منوهای تنظیمات را برای یافتن آن جستجو کنید.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

مبارزه با بدافزارها، همگام با پیشرفت تکنولوژی پیشرفته‌تر می‌شود. از سوی دیگر بدافزارها نیز هر روز پیشرفته‌تر می‌شوند. به همین دلیل باید ابزاری در اختیار شما قرار داشته باشد که بتوانید با بدافزارها مقابله کنید. چه بهتر است که این نرم‌افزار به صورت پیش‌فرض در مرورگر شما وجود داشته باشد.

 

اگر از مرورگر گوگل کروم استفاده می‌کنید، شاید ندانید که این مرورگر به صورت پیش‌فرض دارای اسکنری برای پیدای کردن نرم‌افزارهای مخرب است. این برنامه تمام مدت فعال است و برنامه‌هایی که شما از اینترنت به صورت خواسته یا ناخواسته بارگذاری می‌کنید را بررسی می‌کند. اگر تاکنون از آن خبر نداشتید، حالا می‌توانید آن را بر اساس دستورالعمل‌های بعدی فعال کنید.

 

 اسکنر بدافزارها در گوگل کروم, اسکنر پیش‌فرض کروم

فعال‌سازی اسکنر بدافزارها در گوگل کروم

 

چگونه اسکنر بدافزار گوگل کروم را فعال کنیم؟

روی قسمت منو (دکمه‌ای به صورت 3 نقطه روی هم) کلیک کنید و گزینه Setting را انتخاب کنید.

به پایین‌ترین قسمت بروید و روی گزینه Advanced کلیک کنید.

به پایین رفتن خودتان ادامه دهید تا به سربرگ Reset and clean up برسید. بر روی گزینه Clean up computer کلیک کنید.

اسکنر بدافزاری گوگل کروم در قالب گزینه Find and remove harmful software قرار دارد. بر روی گزینه Find کلیک کنید تا اسکن کردن شروع شود.

 

برای بار اول، کروم همه بدافزارها را به صورت فهرستی به شما نشان خواهد داد. اگر خواستید می‌توانید آن‌ها را پاک‌کنید.

برای بار بعدی می‌توانید از راه میانبری که درست شده است setting/cleanup استفاده کنید تا اسکن برنامه‌ها شروع شود.

اگر گزینه‌هایی که گفتیم را مشاهده نکردید، بهتر است از به روز بودن نرم‌افزار خودتان مطمئن شوید و برای این کار آدرس Menu > Help > About Google Chrome را دنبال کنید.

 

توجه داشته باشید که این اسکنر برنامه‌های مخرب، جایگزین خوبی برای آنتی ویروس و برنامه‌های امنیتی مستقل نیست و شما باید برای حفظ امنیت سیستم‌عامل خودتان، برنامه مستقلی نصب کرده باشید. اسکنر برنامه‌های مخرب گوگل کروم می‌تواند هرگونه بدافزاری با عنوان Hijacker (برنامه‌هایی که اطلاعات شخصی شما را بدون اجازه کپی‌برداری می‌کنند) را شناسایی و نابود کند.

 

منبع



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

واتس‌اپ به عنوان یکی از پیام رسان‌های محبوب موجود برای پلتفرم‌های مختلف محسوب شده که از قابلیت‌‌های کاربردی زیادی بهره‌مند شده است. توسط این اپلیکیشن می‌توان در بستر اینترنت با سایر افراد موجود به شکل‌های مختلف ارتباط برقرار کرد. 

 

واتس‌اپ برای اینکه بتواند بیشترین تعداد کاربران را به خودش جذب کند، هر سری با آپدیت‌های جدید، امکانات بیشتری را به اپلیکیشنش اضافه می‌کند و به همین ترتیب در حال طی مسیر برای تبدیل شدن به پیام رسان شماره یک در کشورهای مختلف است. 

 

تنظیمات مربوط به وضعیت آنلاین بودن در واتس‌اپ یکی از بخش‌های موجود در این پیام رسان بوده که می‌تواند بسیار کاربردی باشد. از این قسمت می‌توان نمایش آخرین وضعیت آنلاین بودن خود در واتس‌اپ را مخفی کرد.

 

برای ایجاد تغییرات در تنظیمات وضعیت آنلاین بودن در واتس‌اپ خود، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

آخرین نسخه از واتس‌اپ را از گوگل پلی و یا اپ استور دانلود کنید.

برنامه را باز کرده و در صفحه اصلی بر روی آیکون سه نقطه کلیک کنید.

 

 وضعیت آنلاین بودن‌ افراد در واتس اپ, مخفی کردن وضعیت در واتس‌اپ

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتس‌اپ

 

بر روی Settings کلیک کنید.

 

 وضعیت آنلاین بودن‌ افراد در واتس اپ, مخفی کردن وضعیت در واتس‌اپ

قابلیت Last Seen در واتس‌اپ

 

وارد بخش Account شوید.

 

 وضعیت آنلاین بودن‌ افراد در واتس اپ, مخفی کردن وضعیت در واتس‌اپ

وضعیت آنلاین بودن‌ افراد در واتس اپ

 

بر روی Privacy تپ کنید.

 

 وضعیت آنلاین بودن‌ افراد در واتس اپ, مخفی کردن وضعیت در واتس‌اپ

وضعیت آنلاین در واتس‌اپ

 

بر روی گزینه Last Seen کلیک کرده و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.

 

 وضعیت آنلاین بودن‌ افراد در واتس اپ, مخفی کردن وضعیت در واتس‌اپ

وضعیت آنلاین در واتس‌اپ

 

با کلیک بر روی Last Seen و انتخاب گزینه Nobody، وضعیت Last Seen در واتس‌‌اپ شما به طور کامل مخفی شده و برای افراد در این پیام رسان نمایش داده نمی‌شود. در صورتی که بخواهید تنها مخاطبین‌تان از وضعیت آنلاین بودن‌ در واتس‌اپ باخبر شوند، می‌بایست گزینه My Contact را انتخاب کنید. Everyone هم وضعیت Last Seen در واتس‌اپ شما را برای همه نمایان می‌کند.

 

 وضعیت آنلاین بودن‌ افراد در واتس اپ, مخفی کردن وضعیت در واتس‌اپ

قابلیت Last Seen در واتس‌اپ

 

متاسفانه واتس‌اپ مانند تلگرام در این زمینه آنچنان حرفه‌ای عمل نکرده و امکان شخصی سازی بیشتر را به کاربر نمی‌دهد تا با انتخاب افراد به صورت دستی، از نمایش آنلاین بودن خود برای افراد خاص، جلوگیری کرد.

 

منبع



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

 گوگل کروم یکی از محبوب‌ترین مرورگرهای ساخته شده برای سیستم عامل‌های مختلف محسوب می‌شود و کاربران زیادی از آن به عنوان برنامه پیش‌فرض برای گشت‌و‌گذار در دنیای اینترنت استفاده می‌کنند. علاوه بر این‌ها، گوگل امکانات مختلفی را در طی آپدیت‌های جدید به این مرورگر اضافه کرده و به همین ترتیب کروم تبدیل به یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های موجود برای پلتفرم‌های مختلف تبدیل شده است.

 

کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم یکی از قابلیت‌های جذاب موجود در این مرورگر بوده که برای بسیاری از کاربران می‌تواند کاربردی باشد. توسط ویژگی Data Saver که برای گوگل کروم در نسخه‌های موبایل و کامپیوتر موجود بوده، می‌توان از مصرف بی‌رویه دیتای اینترنت در طی بازگشایی سایت‌های مختلف، جلوگیری کرد و به همین ترتیب دیرتر با پیغام اتمام حجم اینترنت رو به رو شد.

 

عملکرد Data Saver به این صورت بوده که وقتی کاربر می‌خواهد وارد سایتی شود، گوگل پیش از باز کردن صفحه، آن را به سرورش منتقل می‌کند و بعد از اقداماتی برای فشرده سازی، آن را به شما نمایش می‌دهد. در واقع با روشن بودن این ویژگی، با صفحه فشرده شده‌ای مواجه می‌شوید که در طی بارگذاری، حجم کمتری از اینترنت شما را نسبت به حالت معمولی مصرف کرده است. نکته‌ای که باید به آن دقت داشته باشید، این است که قابلیت Data Saver گوگل کروم در حالت Incognito Mode و برای وبسایت‌های رمزگذاری شده‌ (HTTPS)، قابل اجرا نیست.

 

برای کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم توسط قابلیت Data Saver در گوشی، مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

اپلیکیشن را اجرا کرده و بر روی آیکون سه نقطه کلیک کنید.

 

علت کاهش حجم مصرفی اینترنت, کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم

اههای کاهش حجم مصرفی اینترنت

 

بر روی Settings تپ کنید.

 

علت کاهش حجم مصرفی اینترنت, کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم

 قابلیت Data Saver گوگل کروم

 

از سربرگ Advanced، گزینه Data Saver را انتخاب کنید.

 

علت کاهش حجم مصرفی اینترنت, کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم

کاهش حجم مصرفی اینترنت

 

با کلیک بر روی دکمه موجود، این قابلیت را فعال کنید.

 

علت کاهش حجم مصرفی اینترنت, کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم

کاهش مصرف اینترنت

 

قابلیت Data Saver گوگل کروم برا کامیپوتر به صورت پیش‌فرض موجود نبوده و شما باید افزونه مربوط به آن را دانلود کنید. با دانلود و نصب این افزونه، قابلیت Data Saver به صورت خودکار در مرورگر گوگل کروم شما فعال خواهد شد. 

 

علت کاهش حجم مصرفی اینترنت, کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم

کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم

 

برای کاهش حجم مصرفی اینترنت در گوگل کروم توسط قابلیت Data Saver به نکات زیر هم توجه کنید:

بعد از فعال سازی این قابلیت، با باز کردن وبسایت‌های مختلف، نواری با عنوان Show original نمایان می‌شود که با کلیک بر روی آن، نسخه اصلی صفحه وب نمایش داده می‌شود.

با فعال سازی Data Saver، امکان دارد برخی تصاویر با کیفیت پایین نمایش داده شوند و یا موقعیت مکانی شما به درستی شناسایی نشود.

 

با وارد شدن به منوی Data Saver، می‌توان به چگونگی عملکرد آن در طی مدت استفاده دسترسی داشت. برای مثال از این قسمت حجم صرفه جویی شده توسط این قابلیت از تاریخ فعال سازی، همراه با یک نمودار قابل دسترسی است.

http://www.beytoote.com/computer/tarfand-i/reduce-internet2-googlechrome.html



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

همان‌طور که می‌دانید ویندوز نیز از قابلیتی با عنوان Windows Spotlight برخوردار است که به شما این امکان را می‌دهد تا هر روز یک تصویر بسیار جذاب را در صفحه قفل ویندوز مشاهده کنید.

متاسفانه در ویندوز قابلیتی برای انتخاب تصاویر زمینه از Windows Spotlight یا جست‌وجوگر بینگ وجود ندارد، اما می‌توانید با این ترفند به‌راحتی تصاویر به‌نمایش درآمده توسط هریک از این دو سرویس را به‌صورت روزانه به‌طور خودکار به‌عنوان تصویر صفحه قفل یا تصویر زمینه ویندوز خود قرار دهید.

 

همچنین می‌توانید این تصاویر را در محلی روی هارددیسک رایانه خود ذخیره کنید تا پس از مدتی، یک مجموعه از تصاویر بسیار زیبا و با کیفیت در اختیار داشته باشید.

به منوی اپلیکیشن‌ها در ویندوز 10 مراجعه کرده و Microsoft Store را اجرا کنید. (با جست‌وجوی عبارت store نیز این اپلیکیشن را در فهرست نتایج خواهید دید)

 

موتور جستجوی بینگ, جستجوگر بینگ

جست‌وجوگر بینگ مایکروسافت

 

پس از اجرای اپلیکیشن فروشگاه محصولات مایکروسافت، در کادر جست‌وجوی بالای صفحه عبارت Dynamic Theme را جست‌وجو کنید.

 

از بخش Apps در فهرست نتایج، روی گزینه دارای عنوان Dynamic Theme کلیک کنید.

 

با کلیک روی گزینه Install این اپلیکیشن را روی رایانه نصب کنید.

 

در پایان پس از نصب برنامه روی گزینه Launch کلیک کنید تا نرم‌افزار اجرا شود.

 

با مراجعه به بخش‌های Background وLock Screen می‌توانید منبع دریافت تصاویر را از میان گزینه‌های موجود اعم از Windows Spotlight و Bing انتخاب کرده و در ادامه با مراجعه به منوهای Daily Bing image و Daily Windows Spotlight image و فعال‌سازی قابلیت Autosave یک نسخه کپی از تصاویر به‌نمایش درآمده توسط این سرویس‌ها را در پوشه Pictures ذخیره کنید.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

سرویس پست الکترونیکی شرکت گوگل یعنی جیمیل، یکی از محبوب ترین و پرکاربرترین سروریس های ایمیل حال حاضر است که شمار فراوانی از کاربران، کارهای شخصی و سازمانی خود را با استفاده از آن انجام می‌دهند.

 

حالت آفلاین جدید جیمیل این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که کارتان را انجام دهید، حتی بدون یک اتصال اینترنتی. در این مقاله به شما نحوه استفاده از این قابلیت جدید به سرویس ایمیل جیمیل را آموزش می دهیم.

 

گوگل اخیرا آپدیتی از جیمیل ارائه نموده که با استفاده از آن می توانید ایمیل‌ها را در حالت آفلاین بخوانید و حتی ایجاد کنید. این قابلیت جدید به آرامی در حال افزوده شدن به حساب های جیمیل در نقاط مختلف جهان است، ولی احتمال قابل توجهی دارد که هم اکنون امکان دسترسی به حالت آفلاین برای شما فراهم شده باشد.

نحوه یافتن این تنظیمات و برقرار کردن ارتباطتان در جائی که به وایفای و LTE دسترسی ندارید در اینجا توضیح داده شده است.

 

توجه: در زمان انتشار این مطلب، «آفلاین» تنها در مرورگر وب کروم (نسخه 61 یا بالاتر) کار می کند.

 

سوئیچ به حالت جدید جیمیل

پیش از آنکه بتوانید حالت آفلاین را فعال نمایید باید از ویرایش جدید آن استفاده کنید. اگر تاکنون استفاده از آن را شروع نکرده اید بد نیست مزایای آن را بدانید. این قابلیت علاوه بر اینکه امکان استفاده از ایمیل بدون یک اتصال اینترنتی را فراهم می آورد، چند ویژگی جالب جدید و اندکی تغییرات در ظاهر جیمی را نیز با خود به همراه می آورد.

 

یک بخش پیش‌نمایش درون خطی جدید وجود دارد که همه ضمیمه ها را نشان می دهد و برای شما امکان دانلود آنها بدون باز کردن خود ایمیل را فراهم می آورد، یک قابلیت Nudge که با ملایمت به شما یادآوری می کند که به پیامهایی که به اینباکستان رسیده اند پاسخ دهید، و یک حالت محرمانه که شما را قادر می سازد تا امکان فوروارد، کپی، دانلود یا پرینت گرفتن از پیامها را برای گیرندگان آن حذف کنید.

 

به منظور سوئیچ جیمیل کلاسیکتان به این نسخه جدید، کروم را باز کرده و طبق روند معمول وارد حساب جیمیلتان شوید. در گوشه بالا سمت راست، شما آیکون چرخ دنده که نشانه «تنظیمات» را خواهید دید. روی آن و سپس در منوی کشویی کلیک کنید تا گزینه امتحان کردن جیمیل جدید (Try the new Gmail) را ببینید. روی آن کلیک کنید تا وضعیت حسابتان تغییر کند.

  

ساختن جیمیل جدید, باز کردن جیمیل

ایمیل‌ها را در حالت آفلاین بخوانید و حتی ایجاد کنید

 

پس از یک بارگیری مجدد کوتاه، شما این چیدمان جدید مدرن را می بینید. اکنون شما آماده راه اندازی حالت آفلاین خواهید بود.

 

فعالسازی حالت آفلاین در جیمیل

یک بار دیگر بر روی آیکون تنظیمات کلیک کنید، سپس تنظیمات را از منوی کشویی انتخاب نمایید.

 

ساختن جیمیل جدید, باز کردن جیمیل

استفاده آفلاین از جیمیل

 

در این مرحله لیست جامعی از گزینه ها را در بخش اصلی صفحه خواهید دید. وقتی برای اولین بار وارد Settings می شوید، بخش General نمایش داده خواهد شد. اگر به بالای سمت راست خط بالایی نگاه کنید خواهید دید که اکنون گزینه ای برای حالت Offline وجود دارد. روی آن کلیک کنید.

 

ساختن جیمیل جدید, باز کردن جیمیل

ساختن جیمیل جدید در حالت آفلاین 

 

در این منو روی گزینه Enable offline mail کلیک کنید تا چند گزینه دیگر نمایش داده شود.

 

ساختن جیمیل جدید, باز کردن جیمیل

نحوه استفاده آفلاین از جیمیل

 

یک گزینه به جیمیل اجازه دانلود پیوستها را می دهد (که اگر بخواهید آنها را در حالت آفلاین استفاده کنید بسیار مفید واقع خواهد شد)، و گزینه دیگر به شما اجازه می دهد که تصمیم بگیرید آیا می خواهید دیتای آفلاینی را بر روی PC تان نگه دارید یا آن را پس از log out از جیمیل حذف کنید.

 

اگر شما PC تان را با دیگران به اشتراک گذاشته باشید، یا درباره پیامدهای امنیتی داشتن ایمیل بر روی دستگاهتان نگران هستید، روی گزینه Remove offline data from my computer کلیک کنید، و در غیر اینصورت تیک باکس Keep offline data on my computer بر بزنید.

 

وقتی تنظیماتتان نهایی شد، بر روی دکمه Save Changes در پایین صفحه کلیک کنید؛ حالت آفلاین اکنون در دسترس شماست.

 

منبع



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 دی 1397 | نظرات ()