نوشته شده توسط : mj

برای رویت احصاء بانس ریت سایت خود، وارد حساب گوگل آنالیتیکس شوید، اگر حساب ندارید در این لینک یک حساب برپایی کنید یا به تعلیم تاسیس گوگل آنالیتیکس سر بزنید. سپس با تایید سایت خود، وارد دسته رفتار > محتوای سایت > برگه های فرود Behavior > Site Content > All Pages شوید و آمارگرفتن را در ستون فرجام سمت راست نگریستن کنید.

راه کارهای تفریق بانس ریت و بهینه سازی نرخ پرش
مهم اینست که در صفحه اصلی سایت خویش یا سایر خدمات آن پیگیری چه هستید؟ آیا واقعا پیگیری یک سرویس دهی خوب به مشتری و کاربر هستید؟ بعد باید بانس ریت برایتان مهم باشد.

 

ما گذرگاه های زیادی سراغ داریم که میتوانیم از آنها برای زیر آوردن میزان بانس ریت کاربرد کنیم. اما میزان بانس ریت به شیوه های باطل مشابه خرید بازدید هم میتواند کاهش پیدا کند. روش های معرفی شده شاید دنباله یک الگوی ویژه باشند یا اینکه از متدهایی استفاده کنند که سایت شما توانایی به کارگیری آنها را ندارند مشابه آزمایش های A/B. اما در هر صورت این راه ها حداقل برای بعضی میتواند مفید باشد. پس از آنها استفاده کنید. این شما و این هم روش های کاهش نرخ پرش

1. تجربه کاربری User Experience
خلاصه تجربه کاربری: “تجربه کاربری” تمام چیزهایی در پسینیان قدم به کاربران و توجه آنها به شرکت انتها می شود را در بر میگیرد، اعتماد به شرکت، خدمات، محصولات و کل چیز

در باره سایت شما هم همین رویه دنبال می شود. اگر تجربه کاربری نکویی وجود نداشته باشد کاربران به محض دید ظاهر بد سایت و حتی المان های نابجا و ناوبری ناجور، دست به تخریب سایت می زنند. باورداشت کنید کسی همنشین ندارد فریب دیتا شود، بعد تجربه کاربری باید این حس اعتماد را در کاربر به هستی بیاورد الی بتواند وی را قانع به ابقاء در سایت کند.

پلتفرم کسب و کار یک صفحه وب اگر کاربرد پذیری Usability یاتجربه کاربری User Experience جالب توجهی ارائه نکند، نمیتواند انتظارات کاربر را به نکوداشتن برآورده کند.

استیو جابز در مورد تجربه کاربری می گوید: ملت فکر میکنند واژه “طراحی” یک کلمه ساده است. آنها همیشه به این اندیشه می کنند که یک چیز (محصول) چطور به عقیده می رسد. در حالی که مهم تر اینست که چطور شغل می کند!

این همان Usability یا استعمال پذیری است. به سایت خویش مفتوح گردید، یک سیستم جمع آوری بازخورد تاسیس کنید و از انتظارات کاربران مطلع شوید.

ویژگی های یک تجربه کاربری خوب در سایت
معیارهای زیادی برای سنجش میزان کیفیت تجربه کاربری در استفاده از هر سرویسی وجود دارد. بسیاری از شناسه هایی که کاربران همیشه برایشان سوال است، اینست که یک تجربه کاربری خوب از چه لحاظ رسیدگی می شود. خب من به شما میگویم.



:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

تعقیب مفاهیم کمال گرایی به طور مداوم می تواند به سلامت روانی شخص به طور جدی آسیب برساند.

 

کمال گرایی به عنوان “ترکیبی از استانداردهای شخصی بیش از حد بالا و خود ارزیابی بیش از حد انتقادی” تعریف شده است.

 

کمال گرایی می تواند به شدت بر سلامت روحی و جسمی شخص تأثیر بگذارد. مطالعات نشان می دهند که کمال گرایی ارتباطات هشدار دهنده با افسردگی و خودکشی دارد.

 

افراد کمال گرا بیش از حد خواستار رشد در زمینه اجتماعی هستند، آنها معتقدند که دیگران آنها را به شدت مورد قضاوت قرار می دهند و باید دلایل کافی برای تأیید صحت خود داشته باشند.

 

اضطراب، افسردگی و افکار خودکشی تنها برخی از مشکلات سلامت روانی است که متخصصان بارها با این نوع مشکلات در افراد کمال گرا ارتباط داشته اند.

 

به عنوان مثال، یکی از مطالعات قدیمی نشان داد که بیش از نیمی از افرادی که در اثر خودکشی جان خود را از دست دادند، توسط عزیزانشان به عنوان “کمال گرا” توصیف شدند. مطالعه دیگری نشان داد که بیش از ۷۰ درصد جوانان که در اثر خودکشی جان خود را از دست دادند، عادت به ایجاد انتظارات “بسیار زیاد” از خودشان بودند.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

رنگ هایی با تاثیر منفی در دکوراسیون داخلی

مردم معمولا رنگ ها را بر اساس سلیقه شخصی یا هماهنگ با رنگ دیگر وسایل خانه انتخاب می کنند. اما هنگام انتخاب رنگ باید تاثیر آن روی احساسات مان را نیز در نظر بگیریم. بعضی رنگ ها مثل خاکستری بعد از یک روز طولانی و پر استرس حس خوبی به ما نمی دهند و حتی باعث ایجاد احساس خستگی و افسردگی می شوند. 

 

زرد روشن

رنگ زرد به بعضی افراد احساس اضطراب می دهد. درست است که این رنگ ویژگی های خوبی نیز دارد اما استفاده از آن در اتاق کمی تند و خشن است.

 

قهوه ای مایل به قرمز سوخته

مراقب باشید که این رنگ را با رنگ قرمز بورگاندی اشتباه نگیرید. رنگ قهوه ای یک رنگ آرام بخش است اما وقتی ترکیبی از رنگدانه های قرمز در آن وجود داشته باشد باعث ایجاد احساس اضطراب و عصبانیت می شود. به علاوه چون یک رنگ گرم و تیره است فضا را کوچک تر نشان می دهد.

 

زرد آفتابی

این رنگ صرف نظر از این که به دکوراسیون پاییزی جلوه زیبایی می دهند اگر در به کار بردن آن زیاده روی شود ذهن را بیش از حد تحریک کرده و باعث سردرد می شود.

 

روانشناسی رنگ ها و کاربرد

هنگام انتخاب رنگ باید تاثیر آن روی احساسات مان را نیز در نظر بگیریم

 

قهوه ای تیره

اگر می خواهید برای اتاق از رنگ آرام بخش قهوه ای استفاده کنید باید در انتخاب طیف آن دقت کنید. به عنوان مثال رنگ قهوه ای تیره باعث افسردگی و تحلیل انرژی می شود. از این رنگ به عنوان رنگ حاشیه استفاده کنید و برای دیوار اتاق از طیف های روشن تر استفاده کنید.

 

صورتی پاستلی

انتخاب طیف مناسب صورتی کمی سخت است چون خیلی از آن ها کودکانه و بیش از حد دخترانه هستند. مثل صورتی پاستلی که یک فضای افسرده کننده ایجاد می کنند.

 

خاکستری در آشپزخانه و پذیرایی

این رنگ در اتاق خواب و حمام آرامش بخش است اما طراحان استفاده از آن را در آشپزخانه و اتاق های دیگر توصیه نمی کنند. رنگ خاکستری را در آشپزخانه و پذیرایی به کار نبرید مگر این که بخواهید اشتهای خود را کم کنید.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

مطالعه جدید نشان می دهد افراد مسن با میزان بالاتر از حد میانگین هورمون استرس موسوم به «کورتیزول» دارای حافظه مبهم تری هستند.

 

مطالعه بیش از ۲۰۰۰ فرد بزرگسال مشخص کرد افراد دارای میزان نسبتا بالا هورمون کورتیزول در خون شان در تست های حافظه عملکرد بدتری داشتند.

 

همچنین مشخص شد در این افراد در مقایسه با افراد دارای میانگین میزان کورتیزول، حجم بافت در برخی نواحی مغز کمتر است.

 

یافته ها اثبات نکرد که میزان بالاتر کورتیزول یا استرس روزانه به طورمستقیم به مغز صدمه می رساند. اما محققان عنوان می کنند این هورمون می تواند بر ساختار و عملکرد مغز تاثیر گذارد.

 

دکتر «جاستین اکویوفو چی یوگی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: «کورتیزول بر عملکردهای متفاوت زیادی تاثیر می گذارد از اینرو بررسی کامل نحوه تاثیر میزان بالا هورمون بر مغز مهم است.»

 

کورتیزول در واکنش به استرس از طریق غده های آدرنال ترشح می شود. اما به تنظیم متابولیسم، فشارخون، قندخون، واکنش های ایمنی و التهاب هم کمک می کند.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

ولی اخیراً به نظرم می‌رسد که ارتباط بین مهربانی و صداقت آنطور که قبلاً تصور می‌کردم نیست. الان فکر می‌کنم که مهربانی بدون صداقت، مهربانیِ واقعی نیست و صداقت بدون مهربانی هم صداقت واقعی نیست. بنابراین اگر در زندگی به خودمان به‌خاطر رُک و صادق بودن‌مان یا محبت، مهربانی‌ و صداقت‌مان افتخار می‌کنیم، اگر می‌خواهیم واقعاً آنطور که هدف‌مان است باشیم (مثلاً صادق یا مهربان)، باید به آن یکی موضوع هم بپردازیم.

 

مهربانی بدون صداقت مهربانی واقعی نیست 

توضیح دادن این احتمالاً آسان‌تر از آن دیگری است. اگر برایمان مهم است که با آدم‌های زندگی‌مان خوب باشیم و تلاش‌مان این است که به کسی لطمه نزنیم، ممکن است متوجه شویم که داریم صداقت را فدای مهربانی‌مان می‌کنیم. درواقع سعی می‌کنیم چیزهایی را که آدم‌های اطراف‌مان از ما می‌خواهند براشان فراهم کنیم، چه مناسب حال‌مان باشد چه نباشد.

 

مثلاً ممکن است برای کمک کردن به دیگران کار بیشتری از خودمان بکشیم و تظاهر کنیم که مشکلی نیست و می‌توانیم انجام دهیم. برای این‌که به دیگران حس خوبی بدهیم ممکن است بیشتر از آنچه که واقعاً دوست‌شان داریم احساس نشان دهیم حتی ممکن است درمورد مشکلی که به‌ نظرمان در فردی وجود دارد برای ناراحت نکردن‌شان دروغ بگوییم.

 

این‌ها همه نمونه‌هایی از مهربانی بدون صداقت هستند و می‌بینیم که واقعی نیستند.

 

بیشتر از توان کار کردن بدون وقت گذاشتن برای مراقبت از خودمان معمولاً باعث می‌شود چندان خوب کار نکنیم و درنهایت مجبور شویم یکباره دست از کار بکشیم چون دیگر توان ادامه‌ی آن را نخواهیم داشت. درمقایسه با حالتی که از همان ابتدا با صداقت حجم کاری که در توان‌مان است را مشخص می‌کردیم یا هر جا که کار برامان خیلی سخت شد به زبان می‌آوردیم، این وضعیت معمولاً برای اطرافیان‌مان بدتر خواهد بود.

 

به‌همین‌ترتیب، اگر بیش از اندازه به اطرافیانمان عرضه کنیم و بعد ادامه‌اش ندهیم، آن‌ها سردرگم می‌شوند و لطمه می‌خورند. اگر به دادن آن چیز ادامه دهیم (چه وقت، احساس، یا تعهد) حتی وقتی چیزی از آن برایمان باقی نمانده باشد، افراد به آن عادت می‌کنند و درنهایت یک روز با چنان عصبانیتی از آن رابطه بیرون می‌رویم که همه چیز را نابود می‌کنیم.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

هر کسی اشتباه می‌کند. اما کسی که کمبود اعتماد به نفس دارد، مدام دلیل‌تراشی می‌کند و برای دیگران توضیح می‌دهد. این افراد حتی اگر به موفقیت دست پیدا کنند باز هم خود را ملزم به توضیح دادن به دیگران می‌بینند.

 

بحث ما مساله کمبود اعتماد به نفس است. یعنی وقتی نگاه منفی در تمام امور روزانه‌ شما جاری است، همیشه منتظر شکست هستید و از نظر احساسی، فیزیکی یا روان‌شناسی ضعیف شده‌اید.

 

در ادامه چند مورد از علائم کمبود اعتماد به نفس مطرح شده‌ است. آنها را بخوانید و سعی کنید خود را بهتر بشناسید. گام اول برای حل هر مسئله‌ای شناخت آن است پس قبل از هر چیز باید بدانیم علائم کمبود اعتماد به نفس چیست و افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند چگونه رفتار می‌کنند؟

 

در جمع راحت نیستند 

افرادی که اعتماد به نفس کافی ندارند، در جمع راحت نیستند. به ویژه وقتی دوست و آشنایی برای همراهی ندارند، صحبت کردن در جمع برای‌شان بسیار دشوار است. این افراد سعی می‌کنند خود را به روش‌های مختلف سرگرم کنند تا از ارتباط با سایرین دوری کنند و این روزها چه چیزی بهتر از تلفن همراه برای فرار از جمع؟! اگر شما هم این‌طور هستید، قدم اول را بردارید و با خود عهد کنید که در جمع با تلفن‌تان کار نکنید یا الکی خود را مشغول به کاری نشان ندهید.

 

فقط به فکر این باشید که چطور سر صحبت را باز کنید و با اعتماد به نفس حرف بزنید. به خود بگویید: «من هم مثل بقیه افراد قدرت حرف‌ زدن و ارتباط برقرار‌ کردن رو دارم و اگه با کسی سر صحبت رو باز کنم، حتما گفت‌و‌گوی خوبی خواهیم‌ داشت.»

 

بیهوده موافقت می‌کنند 

افرادی که اعتماد به نفس کافی ندارند، در بحث‌ها سریعا عقب‌نشینی می‌کنند. آنها توان متقاعد کردن دیگران را در خود نمی‌بینند. حتی وقتی که واقعا حق با دیگران نباشد، بیهوده با آنها موافقت می‌کنند تا نیازی به ادامه‌ بحث پیش نیاید. با آرامش، نظر واقعی خود را مطرح‌ کنید.

 

انتقادپذیر نیستند 

انتقاد‌پذیر باشید. اگر دوست‌تان در مورد مسئله‌ای از شما انتقاد کرده است، از او نرنجید(خب البته ما در اینجا فرض کرده‌ایم دوست شما اصول انتقاد سازنده را به درستی رعایت کرده است!). سعی‌ کنید به آن بیندیشید و در صورت منطقی بودن، عیب خود را رفع‌ کنید. از علائم کمبود اعتماد به نفس، این است که فرد مذکور از شنیدن نقد سایرین آزرده می‌شود و در خود می‌شکند. این افراد با شنیدن نقد عصبانی می‌شوند و ناراحتی‌شان روی بقیه‌ کارهایشان هم اثر می‌گذارد. مثلا نقدی که همکارش به او وارد کرده‌ است، باعث بدخلقی او با دوستان و خانواده‌اش می‌شود.

 

زود تسلیم می‌شوند 

افرادی که کمبود اعتماد به نفس دارند، قبل از رسیدن به اهداف و رؤیاهای خود تسلیم می‌شوند. آن‌قدر انرژی‌های منفی دارند که رمقی برایشان باقی نمی‌ماند. همیشه باید خود را باور داشت و به دنبال آرزوها رفت و از شکست نهراسید.

 

مدام مقایسه می‌کنند 

از دیگر علائم کمبود اعتماد به نفس، مقایسه‌ خود با دیگران است، به ویژه مقایسه با افرادی که موفق‌تر هستند. افرادی که کمبود اعتماد به نفس دارند، به جای اینکه روی مسیر خود تمرکز کنند، مدام نگاه‌شان به دیگران است. مقایسه‌ کردن با دیگران مسخره‌ترین کار ممکن است. همان‌طور که بعضی از افراد از شما موفق‌تر هستند، دسته‌ای دیگر نیز وجود دارند که شما از آنها برتر هستید. پس خودتان را فقط و فقط با خودتان مقایسه‌ کنید. مهم‌ترین رقیب شما خودتان هستید.

http://www.beytoote.com/psychology/khanevde-m/symptoms7-self-confidence.html



:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

فصل پاییز علاوه بر تمام زیبایی هایش بیماری های روحی و جسمی زیادی هم با خود به همراه میاره. سرماخوردگی یکی از محصولات اصلی و درجه یک فصل پاییز هست اما علاوه بر سرماخوردگی که یک مشکل جسمی هست، بیماری های روحی زیادی هم در این فصل افراد رو تهدید می کنه.

  

نقش عوامل محیطی و اجتماعی در افسردگی پاییزی چیست؟ 

بعضی وقتها عوامل محیطی و اجتماعی در افسردگی پاییزی موثر هست. به عنوان مثال شخصی که کار و کاسبی خوبی در تابستان دارد و اوج شلوغی و درآمدش در فصل تابستان است، باشروع پاییز و رکود شغلی دچار افسردگی می شود.

 

برای کاهش بی‌حوصلگی و تنگ شدن خلق و خو در پاییز چه باید کرد؟ 

اگر افسردگی شدید بود باید به روانپزشک مراجعه شود. اما اگر دچار افسردگی خفیف شدید می تونین با برنامه ریزی درست در زندگی به بهبود افسردگی کمک کنین. به عنوان مثال برای زندگیتون برنامه ریزی کنین. سعی کنین کارهاتون رو به موقع انجام بدین، صبحا پیاده روی و ورزش کنین تا با نشاط بیشتری بتونین کار کنین، تغدیه و خواب خوب و کافی داشته باشین. در هفته ساعاتی رو برای تفریح در نظر بگیرین و سعی کنین از غم و استرس دور باشین

  

توصیه‌هایی برای کاهش افسردگی فصلی برای مادران باردار 

خیلی از خانم ها زمانی که باردار میشن به افسردگی دچار میشن. بنابراین برای کاهش افسردگی در این دوران، همسران باید به خانم شان عشق بورزند، در کارهای منزل به همسرشون کمک کنند، برنامه ها شاد و ورزشی برای همسرشون فراهم کنن، به سفر و میهمانی برن و تا جایی که می تونن به همسرشون ابراز علاقه و عشق کنن تا خانم ها از استرس و افسردگی دور بشن.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

ابتدا باید بدانید که گوگل اهمیت زیادی به سرعت سایت میدهد، حتی برخی مواقع پیش می آید در سرچ کنسول برای مدیر سایت (وبمستر وبسایت) پیغام ارسال می کند که سایت با دشوار سرعت مواجه شده و شدنی است این باره روی ترافیک سایت کارایی بگذارد، برای اینکه بدانید کدام تقسیم های سایت شما ترافیک خود را از دست میدهد از گوگل آنالیتیکس بهره‌گیری کنید.

دوم اینکه باید بدانید سرعت سایت همیشه تغییر ناپذیر نیست، به خاطر نوسانات اینترنت، به خاطر دشواری ها هاست و سرور، نداشتن هاست خوب و همچنین افزایش یا کاهش شدامد سایت و استفاده از منابع شدنی است نرخی سینوسی را تجربه کند. ممکن است آمار سرعت امروز سایت شما خوب باشد اما هفته بعد امتیاز یک فاجعه بنظر برسد. پس دائم به یک دست موزه بررسی سرعت سایت — بیچارگی دارید. چیزی که ما امروز میخواهیم متعلق به بهره‌گیری کنیم تا سایت را بهینه سازی کنیم، این پیشه به کمک ابزار GTmetrix اتمام می شود چون یک آنالیز ریزبین از سایت ارائه می کند.

پلتفرم مانگو

ابزار آزمایش سرعت جی تی متریکس GTmetrix چیست؟
این آلت مستقل، یک سایت آنلاین است برای تست سرعت سایت و آنالیز فایل های یک سایت در مقوله عملکرد و پردازش. این پردازش تو مرورگر کاربران سپریدن می شود و توسط سرورهای سایت و هاست شما ارائه می گردد. جی تی متریکس این مقادیر را اندازه گیری کرده و یک میانگین کلی از آنها تعبيه کرده و در قیاس با سرعت و استاندارد جهانی، آنها را از به صورت امتیاز 0 الی 100 درجه بندی کرده و با حروف A و B یا C, D مشخص می کند.



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

از شکست می‌ترسید

هرچه در زندگی اهداف دورتری داشته باشید، سخت‌تر خواهید توانست به انتظاراتی که از خودتان دارید جامه عمل بپوشانید. در نتیجه، چون از شکست می‌ترسید و فکر می‌کنید به اهداف مورد نظرتان دست نخواهید یافت، ترجیح می‌دهید دست روی دست بگذارید و هیچ قدمی در جهت تحقق اهداف‌تان برندارید. اما با این طرز فکر فقط خودتان را عقب می‌اندازید و هرگز نخواهید توانست به قابلیت‌هایی که در وجودتان نهفته است پی ببرید.اجازه ندهید ترس از شکست بر شما غلبه کند.

 

می‌پرسید چرا؟ خوب معلوم است، چون بی‌عملی و دست روی دست گذاشتن به ضررتان تمام خواهد شد. همه ما در مقاطع مختلفی از زندگی به لحظات سرنوشت‌سازی برمی‌خوریم که اگر دست بجنبانیم، زندگی‌مان را از این رو به آن رو خواهند کرد و این فقط به تصمیم خودمان بستگی دارد که به این فرصت‌ها پشت پا بزنیم یا از آن‌ها در جهت تحقق اهداف‌مان سود ببریم.یادتان نرود هیچ موفقیت بزرگی بدون زحمت به دست نمی‌آید.

 

آدم‌های موفقی که در برنامه‌های تلویزیونی حضور می‌یابند، یک شبه به مدارج عالی نرسیده‌اند. شما فقط نتیجه زحمت‌شان را می‌بینید، حال آن که برای رسیدن به این موفقیت چه فراز و فرودهایی که تجربه نکرده‌اند. پس اگر دست به کاری زدید که نتیجه‌اش به دلخواه‌تان تمام نشد، فکر نکنید شکست خورده‌اید، بلکه از این تجربه درس بگیرید. این تجربه کمک‌تان خواهد کرد که اشتباهات گذشته‌تان را در تلاش‌های بعدی تکرار نکنید.

  

از موفقیت می‌ترسید 

به احتمال زیاد ترس از موفقیت کمتر به گوش‌تان خورده است. بله، همان طور که خیلی‌ها از شکست واهمه دارند، آدم‌هایی هم هستند که از موفقیت‌های آن‌چنانی می‌ترسند. بهبود روابط اجتماعی، رشد و توسعه فردی و ارتقای شغلی نمونه‌هایی از موفقیت هستند که بسیاری از ما به آنها فکر می‌کنیم.

 

به دنبال هر نوع موفقیتی که هستید، ابتدا باید این واقعیت را بپذیرید که هیچ موفقیتی بدون تغییر حاصل نمی‌شود، یعنی همین طور که قدم به قدم به موفقیت نهایی نزدیک‌تر می‌شوید، روند بعضی امور تغییر خواهد کرد. چون به این تغییرات عادت ندارید، شاید در ابتدا احساس خوشایندی نداشته باشید.

 

توصیه می‌شود از این احساس ناخوشایند که چیزی شبیه ترس و اضطراب است به وحشت نیفتید، چرا که این دلهره صرفاً یک بخش طبیعی از فرآیند موفقیت است و چیز عجیب و غریبی نیست.وقتی دست به کار جدیدی می‌زنید، اولش هیجان‌زده، پرانرژی و در عین حال مضطرب هستید.

 

همیشه بخشی از دلهره‌تان به این دلیل است که می‌ترسید شکست بخورید و بخش دیگر آن بابت ترس از موفقیت است. آدم‌هایی که از موفقیت می‌ترسند از خودشان می‌پرسند: «اگه موفق بشم بعدش چی می‌شه؟ نکنه یه عالمه کار خالی شه روی سرم، طوری که نتونم از پس همه‌شون بربیام؟»پیشنهاد می‌کنیم برای اتفاقاتی که هنوز نیفتاده‌اند، از پیش برنامه‌ریزی نکنید.

 

برای کسی که از بیرون به قضیه نگاه می‌کند، چنین پرسش‌هایی احمقانه به نظر می‌رسند، در حالی که برای شما همین دغدغه‌های بی‌مورد آنقدر جدی و واقعی هستند که حتی فکرشان مضطرب‌تان می‌کند. بجای این که بیهوده غصه بخورید، به خودتان بگویید: «درسته سؤالاتی که الان توی ذهنمه چیزایی هستند که ممکنه در آینده مجبور بشم بهشون فکر بکنم، اما واقعیت اینه که در حال حاضر دونستن راه‌حل این سؤال‌ها به دردم نمی‌خوره و بعدا می‌تونم هر موقع وقتش شد براشون یه چاره‌ای پیدا کنم.»نیازی نیست برای اتفاقاتی که هنوز نیفتاده‌اند از پیش تصمیم بگیرید. این کار فقط باعث می‌شود بی‌دلیل بترسید و نتوانید در قدم‌های بعدی درست عمل کنید.

 

بیشتر به اموری بپردازید که در حال حاضر می‌توانید انجام‌شان دهید و غصه چیزهایی را نخورید که کنترل‌شان از دست‌تان خارج است. بجای این که مدام به فکر اتفاقات آینده باشید، همه قدرت‌تان را به کار بگیرید تا موانعی را که امروز پیش پای‌تان قرار دارند از بین ببرید. مقصود این نیست که به کل از آینده چشم بردارید، بلکه لازم است موانعی را که شاید در آینده سر راه‌تان سبز شوند از همین الان تشخیص دهید، ولی نیازی نیست برای رفع‌شان پیشاپیش اقدام کنید.

 

غلبه بر ترس

اگر از ترس واقعیت‌های امروز مدام به گذشته بچسبید، از پیشرفت باز خواهید ماند‎

 

از قضاوت دیگران می‌ترسید 

خیلی از ما با این باور بزرگ شده‌ایم که اگر در زندگی به هر موفقیتی برسیم، دیگران حمایت‌مان خواهند کرد و از موفقیت‌مان خشنود خواهند شد. اما واقعیت می‌تواند چیز دیگری باشد. در زندگی واقعی، آدم‌های زیادی هستند که ممکن است از موفقیت‌های اطرافیان‌شان دلگیر شوند. این قبیل آدم‌ها به پیشرفت دیگران حسادت می‌کنند.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mj

موضوع فقط از دست رفتن برخی از قابلیت‌های مغز شما نیست. خودتان هم خوب می‌دانید که اگر زیاد استرس داشته باشید، حافظه‌تان یاری نمی‌کند و مطالب تازه را خوب یاد نمی‌گیرید، اما محققان می‌گویند این کاهش قدرت و سرعت به‌خاطر سپردن و به یاد آوردن، تنها بلایی نیست که با استرس زیاد بر سر مغزتان می‌آید.

 

 

بررسی‌های تازه پژوهشگران نشان می‌دهد که استرس مزمن، مغز شما را کوچک می‌کند! بله! از نظر محققان، استرس نه تنها توانایی مغز بلکه اندازه آن را هم تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و می‌تواند تاثیری غیرقابل جبران بر آن بگذارد.

 

به گفته این پژوهشگران، بالا رفتن سطح هورمون کورتیزول یا همان هورمون استرس در بدن، اندازه و عملکرد مغز را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و توانایی‌های شناختی شما را پایین می‌آورد. با توجه به یافته‌های جدید، قرارداشتن در معرض استرس شدید در یک دوره زمانی، زمینه ایجاد آسیب مغزی-عروقی را تا دو یا سه دهه بعد بالا می‌برد. پیش از این هم پژوهشگران احتمال داده بودند که این افراد، بیشتر گرفتار زوال عقل و آلزایمر شوند.

منبع



:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()