موتور جستجوی گوگل
نوشته شده توسط : mj

تبهكاران از فرصت هاى مختلف در شبكه اينترنتى براى سوء استفاده و حمله به كاربران معمولى استفاده مى كنند و جلوگيرى ازآن بسيار دشوار است.

يكى از روش هاى معمول فرستادن ويروس و برنامه هاى پنهانى به وب سايت هاى مشروع و پر مراجعه است.

سپس اين برنامه اطلاعات شخصى مراجعان به اين وب سايت ها را جمع آورى كرده كه مى تواند بعدا براى كلاهبرداري هاى گوناگون مورد استفاده قرار بگيرد.

كارشناسان مى گويند كه در گذشته تشخيص ويروس ها آسان تر بود ولى اكنون اين كار توسط نرم افزارهايى صورت مى گيرد كه بى سر و صدا و غير قابل تشخيص هستند. شبكه اينترنت در چند سال اخير فرصت هاى بيشترى براى تبهكاران و سارقان اطلاعات شخصى مردم فراهم كرده است.

علاوه بر اين انواع و اقسام نرم افزارهاى ضد ويروس تقلبى و شيوه هاى ديگر جلب و حيله كاربران اينترنت نيز وجود دارد.

بنابر اين حفاظت از اطلاعات شخصى بيش از گذشته اهميت مى يابد.

 

چند راهکار اساسى براى مقابله با سارقان اطلاعات و تبهكاران اينترنتى عبارتند از :

* از مرورگر خود حفاظت كنيد:

به گفته كارشناسان ايمنى اينترنت، مستقيم ترين شيوه حمله سارقان اطلاعاتى،مرورگرهای اينترنتى هستند.

«اينترنت اكسپلورر» و «فاير فاكس» بيش از ساير مرورگرها هدف اين حملات قرار مى گيرند چون ازهمه پر طرفدار تر هستند.

براى تضمين امنيت كامپيوتر خود بايد از تازه ترين نسخه مرورگرها استفاده كرده و حتما آن را با پياده كردن نرم افزار ضد ويروس تكميل كنيد. با وجود این، بين كشف راه هاى جديد سرقت اطلاعات و طراحى و عرضه ضد ويروس هاى به روزشده ممكن است فاصله زمانى کوتاهی وجود داشته باشد به خصوص براى دارندگان ويندوز اکس پى.

استفاده از مرورگرهای كم طرفدار و ناشناخته مثل مدل كروم گوگل كه درعين حال روزآمدترين امكانات ايمنى را دارد مى تواند راه بسيار موثرى باشد.

 

* ادوب خود را هميشه روزآمد كنيد:

در سال گذشته حملات متعدد و پر سرايت به بازخوان ادوب نقطه ضعف هاى اين نرم افزار را برملا كرده است. در حال حاضر تقريبا نيمى از حملات و سرقت هاى اينترنت در شكل فايل پى دى اف صورت مى گيرد.

اين خطر مى تواند همه كسانى را كه از بازخوان پى دى اف و ادوب فلش پلير استفاده مى كنند تهديد كند. بخشى از مشكل اين است كه اكثر كامپيوترها از نسخه هاى كهنه و قديمى استفاده مى كنند اما از ماه آوريل روزآمد كردن ادوب به شكل اتوماتيك بسيار ساده تر خواهد شد.

براى دسترسى به تازه ترين نسخه فلش پلير مى توانيد به وب سايت ادوبه Adobe مراجعه كنيد. دارندگان ويندوز مى توانند با استفاده از ابزار رايگان Secunia PSI كه كامپيوتر را كاملا بررسى كرده و نقاط ضعف آن را مشخص مى كند كاستى هاى كاميپوتر خود را بشناسند.

 

* از آگهى هاى حيله گر برحذر باشيد:

يكى از رايج ترین راه هاى سرقت اطلاعات مردم استفاده از وب سايت هاى پر طرفدار و مورد اعتماد است.

سارقان با استفاده از عناوين اين وب سايت ها آگهى هاى كاذب خود را به مردم عرضه مى كنند. به عنوان مثال ابتدا موجى از ارسال اى ميل در مورد تسرى يك ويروس فراگير ارسال مى شود و بعد آگهى فروش يك نرم افزار ضد ويروس پخش مى شود.

اين محصولات تقلبى هستند و از طريق فروش آن سارقان ضمن به جيب زدن مبلغى اطلاعات خريداران را براى كلاهبرداري هاى ديگر مورد استفاده قرار مى دهند. تعداد اين پيام هاى كاذب هشدار دهنده كه وسيله انتقال نيمى از نرم افزارهاى سارق به كامپيوترهاى مردم هستند در يك سال گذشته پنج برابر شده است.

در هر موردى كه با اين گونه پيام ها يا آگهى ها مواجه شديد آن را باز نكنيد و اگر احساس خطر مى كنيد پس از هر مورد از اين نوع كامپيوتر خود را با يك نرم افزار ضد ويروس قابل اعتماد

باز كنترل كنيد.

يك راه ديگر مقابله با اين پيام ها و آگهى هاى تجارى حيله گر استفاده از نرم افزار رايگانK9 Web Rrotection است.

 

* نتايج جستجوى مسموم:

تبهكاران اينترنتى در عين حال مى كوشند به سايت هاى جستجوگر نيز نفوذ كرده و نتايج و آدرس هاى مسموم خود را در كنار پاسخ هاى اصلى و پر طرفدار قرار دهند.

بر اساس بررسى هاى جديد شركت گوگل، ۶۰ درصد از سايت هاى مسموم و تبهكار كه كلمات مربوط به جستجوهاى پر مراجعه را در عنوان خود قرار داده اند كارشان ارسال نرم افزارهاى سارق به كامپيوتر مراجعان است.

ابزارهاى رايگانى مثل Site Advisea متعلق به Mc Afee و يا Web of Trust متعلق به فاير فاكس مى توانند در مقابله با اين موارد موثر باشند.

 

* رسانه هاى ضد اجتماعى :

تبهكاران و سارقان از شبكه هاى گروهى - اجتماعى مثل فيس بوك و توئيتر و حتى نوشتن اظهار نظر در وب لاگ هاى شخصى استفاده مى كنند.

در وب سايت هاى گروهى فقط كسانى را كه مى شناسيد به دايره دوستان خود راه دهيد.

در عين حال مراقب باشيد كه كرم Koob face در يكسال گذشته كاربران فيس بوك و ساير وب سايت هاى گروهى را هدف گرفته است.

معمولا با دادن وعده يك ويدئو و با خواستن از شما براى پياده كردن يك نرم افزارهاى تقلبى به نشانى و سپس به كامپيوتر شما دسترسى پيدا مى كنند.

 

1- شناسایی نکردن وب‌سایت به موتورهای جستجو

هنگامی که وبلاگ جدید شما آغاز به پیشه می‌کند در اولین قدم باید سایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کنید. چون این شغل کمک خواهد کرد که سایت‌ شما سریعتر نمایه شود پس باید بی درنگ آن را انجام دهید.

برای شناسایی وب‌سایت باید در Google Webmaster Tools و Bing Webmaster Tools عضو شوید. هنگامی که در داشبورد Webmaster Tools هستید می‌توانید هر چند خاصیت که می‌خواهید اضافه کنید.

در این مرحله از شما خواسته می‌شود با استفاده از تگ متا (meta tags) ویژگی‌های خویش را نام ببرید و وقتی که تایید شدند می‌توانید احصاء سایت خویش را در داشبورد webmaster tools ببینید. همچنین باید طرح سایت XML برای وب‌سایت خود را شناسایی کنید که به موتورهای جستجو کمک می‌کند ساختار وب‌سایت شما را بفهمند.

2- فرآوری درونمایه بدون واژه کلیدی

نوشتن درونمایه بدون واژه کلیدی به این معناست که شما به کلمات و اصطلاحاتی که کسان در اینترنت جستجو می‌کنند توجه نمی‌کنید و هرچقدر هم محتوای شما خوب باشد چیزی که می‌نویسید را هیچ‌کس نمی‌خواند.

قبل از فرآوری محتوا باید کلمه کلیدی پسندیده را پیدا کنید. در اینترنت افزارها و برنامه‌های زیادی، مجانی یا پولی، هستی دارند که می‌توانید کلمه کلیدی را جستجو و انتخاب کنید. برای نمونه می‌توانید از Google Adwords و تب tool و برگزیدن گزینه‌ی keyword planner کاربرد کنید. واژه ها کلیدی طولانی در مقایسه با واژه ها کوتاهی بهتر و راحت‌تر هستند. با با چند کلمه‌ی کلیدی پیوسته می‌توانید کلمه‌ی کلیدی طولانی‌تر تولید کنید.

3- استفاده نادرست از واژه کلیدی

پیدا کردن واژه کلیدی سودمند به این معنا نیست که واژه کلیدی به طور پسندیده در مقاله‌تان استفاده شده است. استفاده‌ی بیش از حتماً از یک واژه کلیدی نه فقط مایه می‌شود آن کلمه به عنوان اسپم شناخته شود بلکه سایت شما نیز جریمه خواهد شد.

چگالی کلمه‌ی کلیدی در سراسر پست تارنگار را حفظ کنید. به گفته‌ی کارشناسان سئو،چگالی کلمه کلیدی باید بین 1 الی 3 درصد باشد؛ اگر بیش‌تر از این مقدار باشد ممکن است بدست موتورهای جستجو جریمه شوید. می‌توانید از واژه ها مترادف کاربرد کنید یا با به کارگیری یک و دو کلمه کلیدی از میانی واژه ها Related Searches که گوگل رهنمود می‌دهد کلمات دیگری گزینش کنید.

4- بهینه سازی نکردن مناسب تصاویر

بسیاری از وبلاگ‌نویسان بدون مشخص کردن alt tags یا هیچ توضیحی در بخش image descriptions از عکس ها زیادی در وبلاک خویش بهره‌گیری می‌کنند. این کار اشتباه است و رنکینگ (درجه‌بندی) شما را در موتورهای جستجو تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. گوگل و موتورهای جستجو اطلاعات و تصاویری که به واقعیت بهینه‌سازی نشده‌اند را در جستجو درنظر نمی‌گیرند.

برای اینکه در SERP رنکینگ بالاتری بگیرید باید تصویر سئوی مناسبی داشته باشد. اشتباهات رایج در بکارگیری تکنیک های سئو کلمه‌ی کلیدی را در بخش اسم فایل (file name)، alt tags، عنوان (title) و توصیفات (description tags) بنویسید. در اینجا نیز فراموش نکنید تا جاییکه شدنی است بیش از مرز از واژه کلیدی کاربرد نکنید. بهینه سازی پسندیده عکس ها رنگینگ را در موتورهای جستجو تضمین می‌کند.

مهم: اگر از تصویری بهره‌گیری می‌کنید که از آن شما نیست مطمئن شوید که به صاحب عکس اشاره می‌کنید در غیر این صورت ممکن است دچار دشوار شوید.

SEO Mistakes

5- بک لینک، بک لینک، بک لینک

بعضی کسان می‌گویند لینک‌های برگشتی اعتبار وب‌سایت شما را افزایش می‌دهند؟ بله، صحیح است اما یادتان باشد «فقط لینک‌های برگشتی درست اعتبار وب‌سایت را افزایش می‌دهد.» تعریف واحد و دقیقی برای بک لینک صحیح هستی ندارد. بنابراین اگر از لینک‌های برگشتی اسپم اجتناب کنید، بسیار خوب است.

هرگز در دام‌هایی که توصیه می‌کنند می‌توانند در 24 ساعت صدها بک لینک در صدها سایت برای شما برپایی کنند، گرفتار نشوید. مت کاتز (Matt Cutts) رئیس تیم وب‌اسپم گوگل پیشنهاد می‌کند به جای فکر کردن درباره‌ی ساخت لینک بر تولید محتوا تمرکز کنید. دائم از لینک‌های برگشتی طبیعی بهره‌گیری کنید زیرا آن‌ها اعتبار ساید شما را افزایش می‌دهند.

 

و بالاخره مهمترين نكته حفظ هوشيارى هميشگى است. تبهكاران هر روزه شيوه هاى خود را پيچيده تر مى كنند و مهمترين ابزار براى حفظ امنيت در عرصه اينترنت هوشيارى و داشتن يك حس بدگمانى است.

تقریباً همه ما روزانه به شکلی از امکانات شرکت گوگل استفاده می‌کنیم و آن را یکی از مؤثرترین و امن ترین سرویس های اینترنتی می دانیم. اما در گوگل و سرویسهای مختلف آن هم تنظیماتی هستند که شاید ظاهراً مهم نباشند، اما اعمال هر کدام از آن‌ها به نوعی در استفاده بهتر و امن‌تر از سرویس های مختلف این شرکت، ضروری است.

 

1- پیش‌نمایش اتوماتیک تصاویر ضمیمه ایمیل‌های دریافتی از لیست دوستان تان را غیرفعال کنید

جی‌میل، به صورت پیش‌فرض، پیش‌نمایش تصاویری که از طرف افراد ناشناس و یا منابع نا مشخص برای شما ارسال شده باش را به شما نشان نمی‌دهد، اما از جولای ۲۰۰۹ کسانی که حداقل یک بار برایشان ایمیلی ارسال کرده باشید، در لیست تماس جی‌میل شما قرار می‌گیرند. حال اگر شما ایمیلی که شامل یک فایل تصویری ضمیمه باشد، از افراد لیست خود دریافت کنید، آن تصویر به نمایش در می‌آید.

برای اینکه این پیش‌نمایش را غیرفعال کنید، باید در جی‌میل خود به صفحه Settings مراجعه کرده و در برگه General در قسمت External Content گزینه دوم (Ask before displaying external content) را انتخاب کنید و سپس کلید Save را در پایین صفحه برای ذخیره تنظیمات فشار دهید.

بدین ترتیب پیش نمایش تصاویر ضمیمه تمامی ایمیل‌های تان تنها در صورتی به نمایش در می‌آیند که لینک Display images below را در بالای هر ایمیل کلیک کنید.

بدین ترتیب دیگر مجبور نیستید که حجم زیادی از وقت و پهنای باندتان را صرف خواندن ایمیل دوستانی بنمایید که علاقه خاصی به استفاده از عکس‌های با کیفیت بالا در ایمیل شان هستند. و البته با جلوگیری از نمایش عکس‌های با منبع ناشناس، یکی از باگ های بزرگ امنیتی سیستم تان را رفع نموده اید.

 

۲- قابلیت های Chat، Labs و Buzz را خاموش کنید

این سه سرویس گوگل که در جی‌میل قابل دسترس هستند، علی‌رغم مزایای شان، معایب زیادی هم دارند. برای مثال Labs با اینکه مجموعه‌ای کاربردی از ابزارها برای جی‌میل را در اختیارتان می گذارد، سرعت صندوق پست الکترونیکی شما را کم کرده و ممکن است شما را عصبی کند و چت هم که مرتب حواس شما را پرت خواهد کرد و حجمی از صفحه نمایش را هم اشغال می کند. از معایب گوگل باز هم که احتمالاً آگاه هستید و می‌دانید با وجود تغییراتی که گوگل در این سرویس داده، برای حفظ حریم خصوصی و لیست دوستان خود، بهتر است حداقل فعلاً از این سرویس صرفنظر کنید.

برای خاموش کردن گوگل باز و سرویس چت گوگل در جی‌میل، می‌توانید پس از ورود به جی‌میل، به پایین صفحه رفته و مطابق شکل، کلید های turn off chat و turn off buzz را بزنید. بدین ترتیب از شر پنجره چت خلاص می‌شوید و منوی Buzz که در زیر Inbox قرار دارد، ناپدید می‌شود. البته شما می‌توانید در صورت نیاز دوباره با مراجعه به این قسمت از صفحه جی‌میل و زدن کلید turn on این دو سرویس را به جی‌میل خود برگردانید.

اگر هم به نظرتان سرعت جی‌میل‌ کم شده یا حتی گاهی ارتباط آن قطع می‌شود، می‌توانید با خاموش کردن Labs به‌ بهبود این وضع کمک کنید. وقتی سرعت کم است اگر از لینک زیر برای باز کردن جی‌میل استفاده کنید، جی‌میل‌تان بدون Labs باز خواهد شد:

 

https://mail.google.com/mail/?labs=0#

 

با این لینک جی‌میل در حالت Safe Mode باز می‌شود. شما می‌توانید این آدرس را بوک مارک کنید تا از طریق آن به جی‌میل خود سر بزنید و سرعت و پایداری بیشتر جی‌میل را شاهد باشید.

 

۳-پاک کردن تاریخچه جستجوها و لاگین ها

اگر شما در گوگل یا جی‌میل یا هر کدام از سرویسهای این شرکت لاگین کرده باشید، گوگل جستجوهای شما را ذخیره کرده می‌کند. حتی اگر لاگین نباشید، این احتمال وجود دارد که گوگل مواردی را که قبلاً تایپ و جستجو کرده‌اید، پیگیری کند. با استفاده از آدرس زیر، شما می‌توانید تاریخچه جستجوهایی که در گوگل انجام داده‌اید را به کلی پاک نمایید:

 

https://www.google.com/accounts/DeleteService?service=hist

 

این قابلیت برای همه‌ی کاربران فعال است، اما اگر از طریق آن نتوانستید نتیجه مناسبی بگیرید، ابتدا وارد اکانت گوگل تان شوید و سپس این لینک را امتحان کنید:

 

http://www.google.com/history

 

در اینجا لیست کامل نتایج جستجوی خود را به تقکیک روز می‌توانید مشاهده و مدیریت کنید. قابلیت جالبی که گوگل برای این سرویس خود در اختیار کاربران قرار داده، ایست موقتی و حتی کامل این سرویس است. حتی شما می‌توانید این سرویس را برای مدت زمانی مشخص غیرفعال نمایید. همچنین می‌توانید با استفاده از کلید Remove Items در سمت چپ، برخی موارد را از لیست جستجوی خود حذف کنید.

در صورتی که شما جستجوهای خود را در حالتی که لاگین نبوده اید انجام می داده اید، به دنبال لینک Web history در گوشه سمت راست صفحه بگردید. در اینجا شما می‌توانید هر آنچه که گوگل در کامپیوتر (و مرورگر شما) پیگیری کرده، بیابید و نتایج را برای خودتان سفارشی کنید.

 

۴- مطمئن شوید که گوگل قابلیت https را برای شما فعال کرده باشد

قبلاً در نگهبان گفتیم که گوگل برای امنیت بیشتر کاربرانش شیوه ارتباط تمامی کاربران جی‌میل را از http به https تغییر داده است، اما متأسفانه مواردی مشاهده شده که این کار انجام نگرفته است. پس لطفاً حتماً از طریق صفحه تنظیمات جی‌میلsetting،این مورد راکنترل کنید تا مطمئن شوید که ارتباط تان با سرورهای گوگل به صورت امن است.

مرورگر Opera را می‏توان یکی از محبوب‏ترین مرورگرهای حاضر دنیای وب دانست . یکی از امکانات کاربردی این مرورگر، وجود چندین راه برای انحام یک کار خاص است. به عنوان مثال برای جستجوی یک عبارت در یک موتور جستجو نظیر گوگل، شما می‏توانید به صفحه اصلی موتور جستجو بروید و یا اینکه از نوار جستجو در سمت راست بالای صفحه مرورگر استفاده کنید. اما در این ترفند قصد داریم به معرفی یک راه دیگر برای جستجوی عبارات در موتورهای جستجوی مختلف در مرورگر اپرا بپردازیم. راهی که به وسیله آن می‏توانید به سریع‏ترین شکل ممکن یک عبارت خاص را در هر موتور جستجویی که بخواهید جستجو کنید.

 

 

بدین منظور:
فرض می‏کنیم قصد داریم عبارت beytoote را در موتور جستجوی گوگل، جستجو کنیم. برای این کار کافی است در نوار آدرس مرورگر (محلی که آدرس های اینترنتی را وارد می‏کنیم) عبارت زیر را وارد کنیم و Enter بزنیم:

g beytoote

در این عبارت حرف g، حرف اول google بود و کلیدواژه این موتور جستجو محسوب میشود. همچنین پس از g بایستی یک فاصله تایپ کرده و سپس عبارتی که قصد جستجوی آن را داریم را وارد کنیم.
با این الگو می‏توان برای جستجوی عبارات در یاهو، از حرف Y و همچنین برای جستجو در ویکی‏پدیا از عبارت w استفاده کرد. همین طور با استفاده از حرف‏های a ،z ،b و e می‏توان به ترتیب در سایت‏های Ask ،Amazon ،BitTorrent و Ebay جستجو نمود. 
برای تغییر تنظیمات مربوط به موتورهای جستجو و همچنین تغییر کلیدواژه‏ها، از منوی Tools به Preferences و سپس تب Search بروید.

شاید شما نیز به مانند بسیاری از کاربران دارای بیش از یک حساب کاربری در سرویس‏دهنده ایمیل Gmail هستید. در این صورت پیش از این برای چک کردن ایمیل‏های خود، ناچار بودید پس از وارد شدن به هر یک از ایمیل‏های خود، برای چک کردن ایمیل دیگر، از حساب خود خارج شوید و با وارد کردن مجدد ایمیل و پسورد به حساب دیگر خود بروید. یا نهایتاً چند مرورگر مختلف را همزمان باز کرده و یا از افزونه های مخصوص این کار استفاده کنید. اما با استفاده از قابلیتی جدیدی که به تازگی به Gmail اضافه شده است، در صورت داشتن چند حساب در Gmail می‏‏توانید به طور همزمان و چندگانه وارد آنها شوید و ایمیل‏های خود را چک کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی روش انجام این کار بپردازیم.

 

بدین منظور:
ابتدا وارد یکی از حساب‏های کاربری خود در Gmail شوید.
اکنون از بالای صفحه بر روی Settings کلیک کنید.
حال به تب Accounts and Import بروید و بر روی Google Account settings کلیک نمایید.
در صفحه جدید در کنار گزینه Multiple sign-in، بر روی Edit کلیک کنید.
در صفحه بعد، گزینه On - Use multiple Google Accounts in the same web browser را به حالت انتخاب دربیاورید و تیک کلیه گزینه‏های موجود در آن را بزنید.
در نهایت بر روی دکمه Save کلیک کنید.
اکنون قابلیت ورود چندگانه همزمان در حساب های کاربری گوگل -که Gmail نیز یکی از آنهاست- فعال شده است.

برای وارد شدن با حساب دیگر به طور همزمان، مجدد وارد Gmail خود شوید.
در بالای صفحه در محلی که آدرس ایمیل شما درج شده است، یک فلش کوچک رو به پایین وجود دارد.
بر روی آن کلیک کنید و گزینه Sign in to another account را انتخاب کنید.
در صفحه باز شده بایستی نام کاربری و رمز عبور حساب دیگرتان را وارد کنید.
پس از وارد کردن اطلاعات، خواهید دید که مجدد به صندوق ایمیل خود باز می‏گردید.
اکنون با انتخاب مجدد فلش بالای صفحه، می‏توانید ایمیل دیگر خود را انتخاب کنید تا وارد آن شوید.

يکي از مواردي که در حوزه امنيت شبکه و اينترنت بسياري از کاربران حتي کاربران حرفه اي را نيز بسيار تهديد ميکند فعاليت هاي اينترنتي ناخواسته اي است که در محيط ويندوز انجام ميگيرد. اين فعاليت ها ممکن است چه از طريق نرم افزارهاي مختلف نصب شده و چه از طريق بدافزارهايي (Malware) که ممکن است بر روي سيستم شما در حال اجرا باشد و به طور مخفيانه جاسوسي سيستم را بکند صورت بگيرد. به عبارتي ديگر، ممکن است به اين موضوع دقت کرده باشيد که در هنگام اتصال به اينترنت ، اگر هيچ فعاليتي نظير باز کردن صفجه وب توسط مرورگر انجام ندهيد ، در پنجره Status مربوط به کانکشن اينترنت شما و در قسمت Activity مقدار Send و Receive باز هم تغيير خواهد کرد. اين بدين معناست که پس از اتصال شما به اينترنت همواره در پشت پرده ارتباطات پنهاني در ميان ويندوز و اينترنت برقرار است. اين ارتباطات مخفي ميتواند گاهي انقدر مضر باشد که باعث اشغال زيادي از پهناي باند اينترنت شما گردد. هم اکنون قصد داريم ترفندي را بازگو کنيم که با بهره گيري از آن ميتوانيد کليه ارتباطات جاري انجام شده ميان ويندوز و اينترنت توسط نرم افزارهاي نصب شده را به شکل ريز شده و دقيق مشاهده کنيد و در صورت لزوم اقدام به موقعي در جهت حل آن صورت دهيد.

 

بدين منظور:
از منوي Start وارد Run شويد.
عبارت cmd را وارد کرده و Enter بزنيد تا وارد محيط Command Prompt شويد.
سپس دستور زير را وارد نموده و Enter بزنيد (به دو فاصله Space تايپ شده در ميان دستور نيز دقت کنيد):

netstat -b 5

بلافاصله پس از اين کار کليه کانکشن هاي جاري توسط نرم افزارهاي موجود در ويندوز با ذکر نام هر يک و همچنين پورت مورد استفاده و مسيري که به آن متصل شده است براي شما ليست ميشود.
اين ليست هر 5 ثانيه به روز ميگردد.

در روش فوق اندکي اطلاعات به دليل به روز رساني سريع ممکن است قابل فهم نباشد.
براي حل اين مشکل دستور زير را در CMD وارد کنيد:

netstat -b 5 >beytoote.txt

سپس در زماني به عنوان مثال حدود 5 دقيقه صبر کنيد و سپس کليدهاي ترکيبي Ctrl+C بزنيد.
اکنون عبارت beytoote.txt را مستقيمأ در Run وارد کرده و Enter بزنيد.
آمار اتصالات در آن بازه 5 دقيقه اي در يک فايل Notepad به شکلي دقيق قابل مشاهده است.

در پايان در صورت مشاهده هرگونه ارتباط غيرمنطقي يا ناخواسته در ميان ارتباطات اينترنتي ، ميتوانيد عليه نرم افزار مربوطه اقدامات لازم نظير پاک کردن يا تغيير تنظيمات برنامه را انجام دهيد.

 





:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 اسفند 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: